Over ons

Wij (hand)bakken als sinds 1993 verse nootjes. Met toewijding maken we de lekkerste Verse Klassenoten: lekker puur, zoet, met een gulle laag Belgische chocolade, gezouten of ongezouten, gekruid of een krokant laagje. Onze creativiteit kunnen we helemaal kwijt in onze onderscheidende melanges. Daarnaast is onze missie foodliefhebbers te inspireren in het toepassen van noten in de dagelijkse maaltijden. Zoek je inspiratie om noten te gebruiken in je dagelijkse voedingspatroon? kijk dan eens op onze receptenpagina. We vinden het daarbij belangrijk dat we jou als bezoeker informeren over de herkomst van de noten, de kwaliteit van de oorsprong en het branden van noten, wat je ermee kunt maken en hoe je noten op een verantwoorde manier kunt verwerken in een maaltijd.

Wil je meer weten van de kwaliteit in ons denken en doen, lees dan hieronder de interviews met onze medewerkers.

Verse noten

Interview met

André Jacobsen

meesterbrander

André Jacobsen

De smaak zit’m in het branden

André werkt alweer tien jaar bij Klassenoten, samen met nog twee andere branders. De dag starten zij met het doornemen van de planning en het bepalen van de volgorde. Met regelmaat voeren ze overleg om te bekijken of het proces van branden nog beter en efficiënter kan.

Interview met

Jaap Jan Hessels

verkoopmanager

interview-JaapJan

Kwaliteit begint bij de oorsprong

“Inmiddels richten wij ons op het leveren van hoge kwaliteit noten voor het topsegment van de markt. De kwaliteit die we nu leveren, was in de begintijd uitsluitend verkrijgbaar bij speciaalzaken of op de markt. Vers verpakte nootjes zijn inmiddels een vast schaponderdeel in de supermarkt geworden.”