Voor 4 personen
Voorbereiding: ca. 10 min.
Bereiding: 20 min.
Ingrediënten
Voor de saus
-
- 50 g palmsuiker
- 100 g pinda’s
- pinda olie
- 1-2 verse rode pepers
- sap van 2 limoenen
- 2 tl vissaus
- 2 el sojasaus
- 1 el tamarindepasta
Voor de vulling
-
- 300 g kleine aardappels, gekookt en daarna gehalveerd
- 4 grote eieren, in 7 minuten hard gekookt en daarna gehalveerd
- 1/2 Chinese kool, in reepjes gesneden
- ca. 8 radijsjes, in dunne plakjes gesneden
- 1/2 komkommer, in dunnen reepjes gesneden
- 1 puntpaprika, in dunne ringetjes gesneden
- ca. 50 g Taugé
- verse koriander
- handje pinda’s, grof gehakt
Bereiding
- Doe de ingrediënten voor de saus in de blender en breng het op smaak met limoensap. Schep de saus, verdeeld over 4 kommen en bedek de randen er ook mee. Leg dan de groentes, aardappel en ei erop. Garneer het met gehakte pinda’s.
Summary
Recipe Name
Gado Gado
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
2 Review(s) Based on