verseklassenoten.nl
  • lekker! assortiment
    • 3 voor 5
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Premium Nuts
    • Raw
    • Rijst
  • Noten paspoorten
  • Recepten
    • All Hapjes Vegan Snack Salade Taarten
      Recepten

      Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

      10 oktober 2018

      Hazelnoten

      Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

      28 september 2018

      Hapjes

      Kipdij saté met pindasaus

      7 september 2018

      Zonnebloempitten

      Caesar Salade met zonnebloempitten

      29 mei 2018

      Hapjes

      Kipdij saté met pindasaus

      7 september 2018

      Hapjes

      Geitenkaas bladerdeeg hapjes met walnoot en honing

      3 mei 2018

      Hapjes Chocola in bladerdeeg - Foodnoot - receptfoto

      Chocoladereep in bladerdeeg met hazelnoten

      15 november 2017

      Hapjes

      Borani-e bademjan met walnoten (dip van aubergine en yoghurt)

      24 augustus 2017

      Vegan

      Tapenade met walnoot en zongedroogde tomaat

      3 mei 2018

      Vegan

      Banaan van de BBQ met chocolade en hazelnoten

      14 augustus 2017

      Vegan Appeltaart zonder taart

      Appeltaart zonder taart maar wel met noten

      13 september 2016

      Snack

      Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

      10 oktober 2018

      Snack

      Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

      28 september 2018

      Snack

      Kipdij saté met pindasaus

      7 september 2018

      Snack

      Geitenkaas bladerdeeg hapjes met walnoot en honing

      3 mei 2018

      Salade

      Caesar Salade met zonnebloempitten

      29 mei 2018

      Salade

      Aziatische salade met geroosterde sesamzaadjes

      2 maart 2018

      Salade

      Roodlof salade met pompoenpitten

      23 augustus 2017

      Salade

      Groene salade met pistachenoten

      21 augustus 2017

      Taarten

      Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

      10 oktober 2018

      Taarten

      Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

      28 september 2018

      Taarten Appel galette met noten gezouten karamel

      Appel galette met noten gezouten karamel

      7 december 2016

      Taarten Millefeuille met slagroom, frambozen en pistache

      Millefeuille met slagroom, frambozen en macadamia

      7 december 2016

  • Bewust
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller
  • lekker! assortiment
    • 3 voor 5
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Premium Nuts
    • Raw
    • Rijst
  • Noten paspoorten
  • Recepten
    • All Hapjes Vegan Snack Salade Taarten
      Recepten

      Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

      10 oktober 2018

      Hazelnoten

      Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

      28 september 2018

      Hapjes

      Kipdij saté met pindasaus

      7 september 2018

      Zonnebloempitten

      Caesar Salade met zonnebloempitten

      29 mei 2018

      Hapjes

      Kipdij saté met pindasaus

      7 september 2018

      Hapjes

      Geitenkaas bladerdeeg hapjes met walnoot en honing

      3 mei 2018

      Hapjes Chocola in bladerdeeg - Foodnoot - receptfoto

      Chocoladereep in bladerdeeg met hazelnoten

      15 november 2017

      Hapjes

      Borani-e bademjan met walnoten (dip van aubergine en yoghurt)

      24 augustus 2017

      Vegan

      Tapenade met walnoot en zongedroogde tomaat

      3 mei 2018

      Vegan

      Banaan van de BBQ met chocolade en hazelnoten

      14 augustus 2017

      Vegan Appeltaart zonder taart

      Appeltaart zonder taart maar wel met noten

      13 september 2016

      Snack

      Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

      10 oktober 2018

      Snack

      Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

      28 september 2018

      Snack

      Kipdij saté met pindasaus

      7 september 2018

      Snack

      Geitenkaas bladerdeeg hapjes met walnoot en honing

      3 mei 2018

      Salade

      Caesar Salade met zonnebloempitten

      29 mei 2018

      Salade

      Aziatische salade met geroosterde sesamzaadjes

      2 maart 2018

      Salade

      Roodlof salade met pompoenpitten

      23 augustus 2017

      Salade

      Groene salade met pistachenoten

      21 augustus 2017

      Taarten

      Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

      10 oktober 2018

      Taarten

      Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

      28 september 2018

      Taarten Appel galette met noten gezouten karamel

      Appel galette met noten gezouten karamel

      7 december 2016

      Taarten Millefeuille met slagroom, frambozen en pistache

      Millefeuille met slagroom, frambozen en macadamia

      7 december 2016

  • Bewust
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller

verseklassenoten.nl

WalnootHapjesEetmomentenReceptenSnack21-uurtje

Geitenkaas bladerdeeg hapjes met walnoot en honing

geschreven door Foodnoot 3 mei 2018

Dit hapje met geitenkaas en walnoot is een makkelijk te maken hapje voor bij je borrelplankje, heerlijk in combinatie met een glas rode wijn. Nog meer inspiratie nodig voor een nootachtige borrelplank, bekijk dan ons recept voor walnoten tapenade.

Bereidingstijd: ca. 30 min +15 min baktijd

Ingrediënten voor 20 hapjes

5 plakjes bladerdeeg

2 rollen geitenkaas

20 halve walnoten

1 eidooier

Traay honing

 

  • Snijd elke rol geitenkaas in ongeveer 10 plakjes van 0,5 cm.
  • Gebruik een steker of een glas net iets groter als de doorsnede van de plak geitenkaas om rondjes uit de plakjes bladerdeeg te steken.
  • Steek uit elk plakje 4 rondjes en leg ze op een met bakpapier bekleedde bakplaat.
  • Bestrijk de plakjes bladerdeeg met de losgeklopte eidooier en leg op elk stukje bladerdeeg een plakje geitenkaas.
  • Vouw het bladerdeeg rond het plakje geitenkaas en leg de walnoot er bovenop.
  • Gebruik een lepel om wat honing over de hapjes te verspreiden en bak ze af in het midden van de oven op 200 graden Celsius.
  • In ongeveer 15 tot 20 minuten zullen de hapjes klaar zijn, besprenkel de hapjes met nog wat extra honing na het bakken.
  • Het lekkerste zijn ze als ze net uit de oven komen, maar je kunt ze ook prima koud eten.

 

Mocht je geen fan zijn van geitenkaas, dan kan je de geitenkaas vervangen voor een goede camembert of brie. Deze kazen combineren allemaal perfect met walnoot en honing. Hapjes over? Serveer ze bij een frisse salade, zo heb je een heerlijk Zomerse maaltijdsalade.

Geitenkaas bladerdeeg hapjes met walnoot en honing was last modified: april 19th, 2019 by Foodnoot
Summary
Recipe Name
Geitenkaas bladerdeeg hapjes met walnoot en honing
Published On
2018-05-03
Preparation Time
30M
Cook Time
15M
Total Time
45M
walnoottapenadezongedroogde tomaatborrelgeitenkaaswalnotenbladerdeeghoning
0 Reacties
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Foodnoot

vorige blogpost
Tapenade met walnoot en zongedroogde tomaat
volgende blogpost
Caesar Salade met zonnebloempitten

Misschien ook iets voor u

Chocola in bladerdeeg - Foodnoot - receptfoto

Chocoladereep in bladerdeeg met hazelnoten

15 november 2017
Dadel notenrepen

Noten voor sporters

20 september 2017

Borani-e bademjan met walnoten (dip van aubergine en yoghurt)

24 augustus 2017

Rustiek brood met Cranberry’s en Pecannoten, heerlijk met de pindakaas van de Pindakaaswinkel!

2 maart 2018
Biologisch assortiment

Biologisch assortiment

17 januari 2017
Quiche met gerookte zalm en spinazie

Quiche met gerookte zalm, spinazie en pijnboompitten

7 december 2016
Snackplank

Snackplank met noten

13 september 2016
Brood met geitenkaas, walnoten, honing en oregano

Brood met geitenkaas, walnoten, honing en oregano

13 september 2016
Pindasoep

Pindasoep

12 april 2017

Tapenade met walnoot en zongedroogde tomaat

3 mei 2018

Blog Categoriën

  • Bewust
  • Walnoot
  • Pistachenoot
  • Cashewnoten
  • Pinda's
  • Macadamia noten
  • Cranberry's
  • Pijnboompitten
  • Paranoten
  • Amandelen
  • Hazelnoten
  • Pecannoten
  • Zonnebloempitten
  • Pompoenpitten
  • Blauwe rozijnen
  • Eetmomenten
    • Ontbijt
    • 11-uurtje
    • Lunch
    • 4-uurtje
    • Diner
    • 21-uurtje
  • Recepten
    • Hapjes
    • Vegan
    • Snack
    • Salade
    • Taarten
  • Evenementen
  • Uitgelicht

Assortiment

foodnoot_assortiment2zoet
foodnoot_assortiment2naturel
foodnoot_assortiment2gezoutenfoodnoot_assortiment2ongezouten
foodnoot_assortiment2premium
foodnoot_assortiment2raw
foodnoot_assortiment2rijst

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

    10 oktober 2018
  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

    28 september 2018
  • Kipdij saté met pindasaus

    7 september 2018
  • Caesar Salade met zonnebloempitten

    29 mei 2018

foodnoot instagram

Geen afbeeldingen gevonden!
Probeer een andere hashtag of gebruikersnaam

Noten paspoort

Noten paspoort

Cashewnoten

Herkomst: Brazilië
Smaak: Zoetachtige smaak
Toepassing: Cashewnoten worden vaak verwerkt in wokgerechten.

Meer over Cashewnoten

Foodnoot pinterest

Het recept voor zelfgemaakte ontbijtkoek zonder geraffineerde suiker maar wel met noten. Deze heerlijke zacht zoete, luchtige en smaakvolle ontbijtkoek moet je echt een keer proberen. #aanraderKnapperige crackers zelf maken met enkel zaden. Voor als je minder koolhydraten wilt eten.Ontbijtmuffins met yoghurt; 100 gr havermout 125 ml griekse yoghurt (met honing) handje blauwe bessen of frambozen 1 banaan 1.5 tl bakpoeder 1 ei handje pecannoten (of andere noten 1 flinke theelepel kaneelMet dit recept maak je een Italiaanse stamppot met courgette, zongedroogde tomaat, basilicum en walnoten. Weer eens wat anders dan de andijvie- of rucola stamppot. De noten zorgen voor een lekkere crunch in het gerecht. Je maakt de stamppot in 40 minuten. Eet smakelijk!Rucolastamppot met tomaat en notenHello Skinny Monday! Vandaag deel ik een recept voor koolhydraatvrije stamppot: oftewel een stamppot van pompoen. Pompoen is heerlijk in parten geroosterd, maar als je pompoen in helften roostert word

Facebook Feed

Facebook

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

    10 oktober 2018
  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

    28 september 2018
  • Kipdij saté met pindasaus

    7 september 2018

Aanmelden nieuwsbrief

volg foodnoot op instagram

Geen afbeeldingen gevonden!
Probeer een andere hashtag of gebruikersnaam
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email
Footer Logo

© Copyright 2019 - Foodnoot.nl | All Rights Reserved. Verse Klassenoten.
Scottweg 47, 4462 GS Goes | +31(0)113 36 20 30 | info@klassenoten.nl


Back To Top
Deze website maakt gebruik van cookies: Meer informatie.