• Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller
  • Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller

verseklassenoten.nl

Pinda'sEetmomentenReceptenLunchDiner

Gado Gado met pinda’s

12 april 2017

Voor 4 personen
Voorbereiding: ca. 10 min.
Bereiding: 20 min.

Ingrediënten

Voor de saus

    • 50 g palmsuiker
    • 100 g pinda’s
    • pinda olie
    • 1-2 verse rode pepers
    • sap van 2 limoenen
    • 2 tl vissaus
    • 2 el sojasaus
    • 1 el tamarindepasta

Voor de vulling

    • 300 g kleine aardappels, gekookt en daarna gehalveerd
    • 4 grote eieren, in 7 minuten hard gekookt en daarna gehalveerd
    • 1/2 Chinese kool, in reepjes gesneden
    • ca. 8 radijsjes, in dunne plakjes gesneden
    • 1/2 komkommer, in dunnen reepjes gesneden
    • 1 puntpaprika, in dunne ringetjes gesneden
    • ca. 50 g Taugé
    • verse koriander
    • handje pinda’s, grof gehakt

Bereiding

  1. Doe de ingrediënten voor de saus in de blender en breng het op smaak met limoensap. Schep de saus, verdeeld over 4 kommen en bedek de randen er ook mee. Leg dan de groentes, aardappel en ei erop. Garneer het met gehakte pinda’s.
Gado Gado met pinda’s was last modified: mei 9th, 2018 by admin
Summary
recipe image
Recipe Name
Gado Gado
Published On
2017-04-12
Preparation Time
10 min.
Cook Time
20 min.
Total Time
30 min.
Average Rating
21star1stargraygraygray Based on 2 Review(s)
#pinda's
vorige blogpost
Word je dik van noten?
volgende blogpost
Pindasoep

Misschien ook iets voor u

Perenplaattaart met hazelnootpasta

Perenplaattaart met hazelnootpasta

Custard taart met hazelnoten

Custard taart met hazelnoten

Kikkererwtenpannenkoeken met spinazie, geitenkaas en walnoten

Perzik van de BBQ met pistachenoten

Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

Notenbrood met noten en pitten

Notenbrood met noten en pitten

Appel galette met noten gezouten karamel

Appel galette met noten gezouten karamel

Geitenkaas bladerdeeg hapjes met walnoot en honing

Aziatische salade met geroosterde sesamzaadjes

Granola

Granola met noten en zaden

Blog Categoriën

  • Pompoenpitten
  • Blauwe rozijnen
  • Bewust
  • Walnoot
  • Pistachenoot
  • Cashewnoten
  • Pinda's
  • Macadamia noten
  • Cranberry's
  • Pijnboompitten
  • Paranoten
  • Amandelen
  • Hazelnoten
  • Pecannoten
  • Zonnebloempitten
  • Eetmomenten
    • Ontbijt
    • 11-uurtje
    • Lunch
    • 4-uurtje
    • Diner
    • 21-uurtje
  • Recepten
    • Hapjes
    • Vegan
    • Snack
    • Salade
    • Taarten
  • Evenementen
  • Uitgelicht

Assortiment

foodnoot_assortiment2zoet
foodnoot_assortiment2naturel
foodnoot_assortiment2gezouten
foodnoot_assortiment2ongezouten
foodnoot_assortiment2raw
foodnoot_assortiment2rijst

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

    10 oktober 2018
  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

    28 september 2018
  • Kipdij saté met pindasaus

    7 september 2018
  • Caesar Salade met zonnebloempitten

    29 mei 2018

Noten paspoort

Noten paspoort

Cashewnoten

Herkomst: Brazilië
Smaak: Zoetachtige smaak
Toepassing: Cashewnoten worden vaak verwerkt in wokgerechten.

Meer over Cashewnoten

Facebook

Aanmelden nieuwsbrief

  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Footer Logo

© Copyright 2024 - All Rights Reserved Verse Klassenoten
Scottweg 47, 4462 GS Goes | +31(0)113 36 20 30 | info@klassenoten.nl


Back To Top