Voor 4 personen
Voorbereiding: ca. 10 min.
Bereiding: 20 min.
Ingrediënten
Voor de saus
-
- 50 g palmsuiker
- 100 g pinda’s
- pinda olie
- 1-2 verse rode pepers
- sap van 2 limoenen
- 2 tl vissaus
- 2 el sojasaus
- 1 el tamarindepasta
Voor de vulling
-
- 300 g kleine aardappels, gekookt en daarna gehalveerd
- 4 grote eieren, in 7 minuten hard gekookt en daarna gehalveerd
- 1/2 Chinese kool, in reepjes gesneden
- ca. 8 radijsjes, in dunne plakjes gesneden
- 1/2 komkommer, in dunnen reepjes gesneden
- 1 puntpaprika, in dunne ringetjes gesneden
- ca. 50 g Taugé
- verse koriander
- handje pinda’s, grof gehakt
Bereiding
- Doe de ingrediënten voor de saus in de blender en breng het op smaak met limoensap. Schep de saus, verdeeld over 4 kommen en bedek de randen er ook mee. Leg dan de groentes, aardappel en ei erop. Garneer het met gehakte pinda’s.
Summary
![recipe image](https://verseklassenoten.nl/wp-content/uploads/2017/04/gadogado.png)
Recipe Name
Gado Gado
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
![1star](https://verseklassenoten.nl/wp-content/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/images/1star.png)
![1star](https://verseklassenoten.nl/wp-content/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/images/1star.png)
![gray](https://verseklassenoten.nl/wp-content/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/images/gray.png)
![gray](https://verseklassenoten.nl/wp-content/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/images/gray.png)
![gray](https://verseklassenoten.nl/wp-content/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/images/gray.png)