verseklassenoten.nl
  • lekker! assortiment
    • 3 voor 5
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Premium Nuts
    • Raw
    • Rijst
  • Noten paspoorten
  • Recepten
    • All Hapjes Vegan Snack Salade Taarten
      Recepten

      Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

      10 oktober 2018

      Hazelnoten

      Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

      28 september 2018

      Hapjes

      Kipdij saté met pindasaus

      7 september 2018

      Zonnebloempitten

      Caesar Salade met zonnebloempitten

      29 mei 2018

      Hapjes

      Kipdij saté met pindasaus

      7 september 2018

      Hapjes

      Geitenkaas bladerdeeg hapjes met walnoot en honing

      3 mei 2018

      Hapjes Chocola in bladerdeeg - Foodnoot - receptfoto

      Chocoladereep in bladerdeeg met hazelnoten

      15 november 2017

      Hapjes

      Borani-e bademjan met walnoten (dip van aubergine en yoghurt)

      24 augustus 2017

      Vegan

      Tapenade met walnoot en zongedroogde tomaat

      3 mei 2018

      Vegan

      Banaan van de BBQ met chocolade en hazelnoten

      14 augustus 2017

      Vegan Appeltaart zonder taart

      Appeltaart zonder taart maar wel met noten

      13 september 2016

      Snack

      Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

      10 oktober 2018

      Snack

      Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

      28 september 2018

      Snack

      Kipdij saté met pindasaus

      7 september 2018

      Snack

      Geitenkaas bladerdeeg hapjes met walnoot en honing

      3 mei 2018

      Salade

      Caesar Salade met zonnebloempitten

      29 mei 2018

      Salade

      Aziatische salade met geroosterde sesamzaadjes

      2 maart 2018

      Salade

      Roodlof salade met pompoenpitten

      23 augustus 2017

      Salade

      Groene salade met pistachenoten

      21 augustus 2017

      Taarten

      Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

      10 oktober 2018

      Taarten

      Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

      28 september 2018

      Taarten Appel galette met noten gezouten karamel

      Appel galette met noten gezouten karamel

      7 december 2016

      Taarten Millefeuille met slagroom, frambozen en pistache

      Millefeuille met slagroom, frambozen en macadamia

      7 december 2016

  • Bewust
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller
  • lekker! assortiment
    • 3 voor 5
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Premium Nuts
    • Raw
    • Rijst
  • Noten paspoorten
  • Recepten
    • All Hapjes Vegan Snack Salade Taarten
      Recepten

      Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

      10 oktober 2018

      Hazelnoten

      Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

      28 september 2018

      Hapjes

      Kipdij saté met pindasaus

      7 september 2018

      Zonnebloempitten

      Caesar Salade met zonnebloempitten

      29 mei 2018

      Hapjes

      Kipdij saté met pindasaus

      7 september 2018

      Hapjes

      Geitenkaas bladerdeeg hapjes met walnoot en honing

      3 mei 2018

      Hapjes Chocola in bladerdeeg - Foodnoot - receptfoto

      Chocoladereep in bladerdeeg met hazelnoten

      15 november 2017

      Hapjes

      Borani-e bademjan met walnoten (dip van aubergine en yoghurt)

      24 augustus 2017

      Vegan

      Tapenade met walnoot en zongedroogde tomaat

      3 mei 2018

      Vegan

      Banaan van de BBQ met chocolade en hazelnoten

      14 augustus 2017

      Vegan Appeltaart zonder taart

      Appeltaart zonder taart maar wel met noten

      13 september 2016

      Snack

      Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

      10 oktober 2018

      Snack

      Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

      28 september 2018

      Snack

      Kipdij saté met pindasaus

      7 september 2018

      Snack

      Geitenkaas bladerdeeg hapjes met walnoot en honing

      3 mei 2018

      Salade

      Caesar Salade met zonnebloempitten

      29 mei 2018

      Salade

      Aziatische salade met geroosterde sesamzaadjes

      2 maart 2018

      Salade

      Roodlof salade met pompoenpitten

      23 augustus 2017

      Salade

      Groene salade met pistachenoten

      21 augustus 2017

      Taarten

      Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

      10 oktober 2018

      Taarten

      Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

      28 september 2018

      Taarten Appel galette met noten gezouten karamel

      Appel galette met noten gezouten karamel

      7 december 2016

      Taarten Millefeuille met slagroom, frambozen en pistache

      Millefeuille met slagroom, frambozen en macadamia

      7 december 2016

  • Bewust
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller

verseklassenoten.nl

WalnootEetmomentenReceptenLunchDiner

Kikkererwtenpannenkoeken met spinazie, geitenkaas en walnoten

geschreven door admin 26 juli 2017

Voor 2 personen
Voorbereiding: ca. 20 min.
Bereiding: 25 min.


Ingrediënten

  • 100 g kikkererwten
  • 1 ei
  • 200 ml water
  • 300 g bladspinazie
  • pakje verse geitenkaas
  • handje gehakte walnoten
  • 1 el vloeibare honing
  • plantaardige olie om in te bakken
  • gemalen zwarte peper en zeezout
  • kruiden naar smaak (bijvoorbeeld knoflookpoeder, oregano)

Bereiding

  1. Maal de kikkererwten in een foodprocessor of elektrische koffiebonenmaler. Zeef de meel boven een kom om de harde stukjes er uit te zeven. Voeg het ei en het water toe en klop luchtig met een garde. Voeg naar smaak de kruiden, gemalen peper en zeezout toe.
  2. Verwarm een koekenpan met plantaardige olie naar keuze en giet er een dun laagje beslag in. Bak de pannenkoeken aan twee kanten goudbruin.
  3. Wok ondertussen de spinazie. Leg de beide pannenkoekjes op een bord en beleg aan een kant met een laagje spinazie, geitenkaas en de walnoten. Giet een beetje honing over de geitenkaas en bestrooi met peper en zout.

Tip: Rooster de kikkererwten van tevoren in een koekenpan voor een nootachtige smaak.

De pannenkoeken van kikkererwtenmeel zijn ook heerlijk om ‘puur’ te eten, zonder enige opsmuk. Vooral wanneer je de kikkererwten bakt met kruiden, gemalen peper en zeezout in ghee, is beleg eigenlijk niet meer nodig.

Kikkererwtenpannenkoeken met spinazie, geitenkaas en walnoten was last modified: mei 9th, 2018 by admin
Summary
recipe image
Recipe Name
Kikkererwtenpannenkoeken met walnoten
Published On
2017-07-26
Preparation Time
20 min.
Cook Time
25 min.
Total Time
45 min.
0 Reacties
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
admin

vorige blogpost
Iedere dag genieten van noten!
volgende blogpost
Banaan van de BBQ met chocolade en hazelnoten

Misschien ook iets voor u

Rauwkostsalade met witte kool en pecannoten

15 augustus 2017
Pompoentaart met ricotta en feta

Pompoentaart met ricotta, feta, pijnboompitten en pompoenpitten

7 december 2016

Roodlof salade met pompoenpitten

23 augustus 2017
Dadel notenrepen

Havermoutrepen / dadelnotenreep

10 oktober 2016

Speltbrood met pompoenpitten

21 juni 2017
Pompoensalade met geroosterde amandelen

Pompoensalade met geroosterde amandelen

12 oktober 2016
Dadel notenrepen

Noten voor sporters

20 september 2017
Vegetarische saucijs met pijnboompitten - Foodnoot - receptfoto 1

Vegetarische saucijs met pijnboompitten

15 november 2017
Stamppot spruiten met noten en spek

Stamppot met spruiten, noten en spek

9 maart 2017
Broccoliquiche met brie en cashewnoten

Broccoliquiche met brie en cashewnoten

12 oktober 2016

Blog Categoriën

  • Pompoenpitten
  • Blauwe rozijnen
  • Bewust
  • Walnoot
  • Pistachenoot
  • Cashewnoten
  • Pinda's
  • Macadamia noten
  • Cranberry's
  • Pijnboompitten
  • Paranoten
  • Amandelen
  • Hazelnoten
  • Pecannoten
  • Zonnebloempitten
  • Eetmomenten
    • Ontbijt
    • 11-uurtje
    • Lunch
    • 4-uurtje
    • Diner
    • 21-uurtje
  • Recepten
    • Hapjes
    • Vegan
    • Snack
    • Salade
    • Taarten
  • Evenementen
  • Uitgelicht

Assortiment

foodnoot_assortiment2zoet
foodnoot_assortiment2naturel
foodnoot_assortiment2gezoutenfoodnoot_assortiment2ongezouten
foodnoot_assortiment2premium
foodnoot_assortiment2raw
foodnoot_assortiment2rijst

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

    10 oktober 2018
  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

    28 september 2018
  • Kipdij saté met pindasaus

    7 september 2018
  • Caesar Salade met zonnebloempitten

    29 mei 2018

foodnoot instagram

Noten paspoort

Noten paspoort

Cashewnoten

Herkomst: Brazilië
Smaak: Zoetachtige smaak
Toepassing: Cashewnoten worden vaak verwerkt in wokgerechten.

Meer over Cashewnoten

Foodnoot pinterest

Het recept voor zelfgemaakte ontbijtkoek zonder geraffineerde suiker maar wel met noten. Deze heerlijke zacht zoete, luchtige en smaakvolle ontbijtkoek moet je echt een keer proberen. #aanraderKnapperige crackers zelf maken met enkel zaden. Voor als je minder koolhydraten wilt eten.Ontbijtmuffins met yoghurt; 100 gr havermout 125 ml griekse yoghurt (met honing) handje blauwe bessen of frambozen 1 banaan 1.5 tl bakpoeder 1 ei handje pecannoten (of andere noten 1 flinke theelepel kaneelMet dit recept maak je een Italiaanse stamppot met courgette, zongedroogde tomaat, basilicum en walnoten. Weer eens wat anders dan de andijvie- of rucola stamppot. De noten zorgen voor een lekkere crunch in het gerecht. Je maakt de stamppot in 40 minuten. Eet smakelijk!Rucolastamppot met tomaat en notenHello Skinny Monday! Vandaag deel ik een recept voor koolhydraatvrije stamppot: oftewel een stamppot van pompoen. Pompoen is heerlijk in parten geroosterd, maar als je pompoen in helften roostert word

Facebook Feed

Facebook

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

  • Kipdij saté met pindasaus

Aanmelden nieuwsbrief

volg foodnoot op instagram

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email
Footer Logo

© Copyright 2022 - All Rights Reserved Verse Klassenoten
Scottweg 47, 4462 GS Goes | +31(0)113 36 20 30 | info@klassenoten.nl


Back To Top