• Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller
  • Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller

verseklassenoten.nl

Macadamia notenEetmomentenRecepten4-uurtjeTaarten

Millefeuille met slagroom, frambozen en macadamia

7 december 2016
Millefeuille met slagroom, frambozen en pistache

Voor 4 personen
Voorbereiding: ca. 25 min.
Bereiding: 20 min.
Oventemperatuur: onder/boven: 200 ⁰C,  hetelucht 180 ⁰C

Ingrediënten

  • 1rol vers bladerdeeg 270 g
  • 4 el poedersuiker
  • 300 ml slagroom
  • 1 vanillestokje, merg eruit geschraapt
  • 2 el suiker, kristal
  • 500 g frambozen
  • 100 g Macadamia, grof gehakt
  • Poedersuiker ter decoratie

Bereiding

  1. De oven op 200 ⁰C. boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast halen.
  2. Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen. Snijd het deeg in 12 plakken van 5 cm bij 10 cm. Leg dit op een met bakpapier beklede bakplaat. Prik de plakken in met een vork en bestrooi met poedersuiker. Bak deze af in het midden van de oven in ca. 15 min.
  3. Meng het vanillemerg en de suiker met de slagroom. Klop dit stevig op. Doe het mengsel in een spuitzak.
  4. Laat de bladerdeeg plakken goed afkoelen.
  5. Neem 8 afgebakken stukjes bladerdeeg, spuit een laagje slagroom, leg hierop de frambozen en strooi de macadamia nootjes erover. Stapel er 2 op elkaar en maak de millefeuille af met een stuk afgebakken bladerdeeg. Bestrooi deze toplaag met poedersuiker.

Tip: frambozen kunnen vervangen worden door bijvoorbeeld ananas, passievrucht of aardebeien.
De macadamianoot kun je vervangen door hazelnoot of pistachenoten.

Millefeuille met slagroom, frambozen en macadamia was last modified: mei 9th, 2018 by admin
#millefeuille
vorige blogpost
Appeltaart met honingnoten
volgende blogpost
Appel galette met noten gezouten karamel

Misschien ook iets voor u

Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

Aziatische salade met geroosterde sesamzaadjes

Cantharellentaartje met cranberries en brie

Cantharellentaartje met pecannoten, cranberries en brie

Kipdij saté met pindasaus

Mexicaanse koolsla met hazelnoten

Cashew koeken met chocolate chips

Broccoliquiche met brie en cashewnoten

Broccoliquiche met brie en cashewnoten

Appel crumble met hazelnoten

Appel crumble met hazelnoten

Borrelplank met Camembert uit de oven met pistache en honing

Pompoentaart met ricotta en feta

Pompoentaart met ricotta, feta, pijnboompitten en pompoenpitten

Blog Categoriën

  • Pompoenpitten
  • Blauwe rozijnen
  • Bewust
  • Walnoot
  • Pistachenoot
  • Cashewnoten
  • Pinda's
  • Macadamia noten
  • Cranberry's
  • Pijnboompitten
  • Paranoten
  • Amandelen
  • Hazelnoten
  • Pecannoten
  • Zonnebloempitten
  • Eetmomenten
    • Ontbijt
    • 11-uurtje
    • Lunch
    • 4-uurtje
    • Diner
    • 21-uurtje
  • Recepten
    • Hapjes
    • Vegan
    • Snack
    • Salade
    • Taarten
  • Evenementen
  • Uitgelicht

Assortiment

foodnoot_assortiment2zoet
foodnoot_assortiment2naturel
foodnoot_assortiment2gezouten
foodnoot_assortiment2ongezouten
foodnoot_assortiment2raw
foodnoot_assortiment2rijst

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

    10 oktober 2018
  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

    28 september 2018
  • Kipdij saté met pindasaus

    7 september 2018
  • Caesar Salade met zonnebloempitten

    29 mei 2018

Noten paspoort

Noten paspoort

Cashewnoten

Herkomst: Brazilië
Smaak: Zoetachtige smaak
Toepassing: Cashewnoten worden vaak verwerkt in wokgerechten.

Meer over Cashewnoten

Facebook

Aanmelden nieuwsbrief

  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Footer Logo

© Copyright 2024 - All Rights Reserved Verse Klassenoten
Scottweg 47, 4462 GS Goes | +31(0)113 36 20 30 | info@klassenoten.nl


Back To Top