• Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller
  • Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller

verseklassenoten.nl

PompoenpittenEetmomentenReceptenLunchSalade4-uurtjeDiner

Roodlof salade met pompoenpitten

23 augustus 2017

Voorbereiding: ca. 10 min.


Ingrediënten

  • 1 wortel
  • 1/4 komkommer
  • 2 roodlof
  • 8 rode druiven
  • 50 g blauwe kaas (bijv. Gorgonzola), gebrokkeld
  • 30-50 g rucola
  • 2 el sherry azijn
  • 1 el pompoenpitten
  • 2 el pompoenpitolie Pelzmann

Bereiding

  1. Maak de salade ingrediënten schoon en snijd alles in eetbare stukken of plakjes.
  2. Doe alles behalve de blauwe kaas en de rucola in een kom en knijp het limoensap erover.
  3. Maak een dressing door de pompoenpitolie met de sherryazijn, peper en zout te mengen.
  4. Serveer op een bord en garneer met de in stukken gebrokkelde blauwe kaas en de rucola.
Roodlof salade met pompoenpitten was last modified: mei 9th, 2018 by admin
Summary
recipe image
Recipe Name
Roodlof salade
Published On
2017-08-23
Preparation Time
10 min.
Average Rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)
vorige blogpost
Groene salade met pistachenoten
volgende blogpost
Baghlava met amandelen en pistachenoten

Misschien ook iets voor u

Custard taart met hazelnoten

Custard taart met hazelnoten

Borani-e bademjan met walnoten (dip van aubergine en yoghurt)

Caesar Salade met zonnebloempitten

Rustiek brood met Cranberry’s en Pecannoten, heerlijk met de pindakaas van de Pindakaaswinkel!

Galette met vijgen, gekarameliseerde uien en walnoten

Galette met vijgen, gekarameliseerde uien en walnoten

Broccoliquiche met brie en cashewnoten

Broccoliquiche met brie en cashewnoten

Brood met geitenkaas, walnoten, honing en oregano

Brood met geitenkaas, walnoten, honing en oregano

Dadel notenrepen

Noten voor sporters

Dadel notenrepen

Havermoutrepen / dadelnotenreep

Groene salade met pistachenoten

Blog Categoriën

  • Pompoenpitten
  • Blauwe rozijnen
  • Bewust
  • Walnoot
  • Pistachenoot
  • Cashewnoten
  • Pinda's
  • Macadamia noten
  • Cranberry's
  • Pijnboompitten
  • Paranoten
  • Amandelen
  • Hazelnoten
  • Pecannoten
  • Zonnebloempitten
  • Eetmomenten
    • Ontbijt
    • 11-uurtje
    • Lunch
    • 4-uurtje
    • Diner
    • 21-uurtje
  • Recepten
    • Hapjes
    • Vegan
    • Snack
    • Salade
    • Taarten
  • Evenementen
  • Uitgelicht

Assortiment

foodnoot_assortiment2zoet
foodnoot_assortiment2naturel
foodnoot_assortiment2gezouten
foodnoot_assortiment2ongezouten
foodnoot_assortiment2raw
foodnoot_assortiment2rijst

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

    10 oktober 2018
  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

    28 september 2018
  • Kipdij saté met pindasaus

    7 september 2018
  • Caesar Salade met zonnebloempitten

    29 mei 2018

Noten paspoort

Noten paspoort

Cashewnoten

Herkomst: Brazilië
Smaak: Zoetachtige smaak
Toepassing: Cashewnoten worden vaak verwerkt in wokgerechten.

Meer over Cashewnoten

Facebook

Aanmelden nieuwsbrief

  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Footer Logo

© Copyright 2024 - All Rights Reserved Verse Klassenoten
Scottweg 47, 4462 GS Goes | +31(0)113 36 20 30 | info@klassenoten.nl


Back To Top