• Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Oven en Airfryer noten
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller
  • Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Oven en Airfryer noten
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller

verseklassenoten.nl

PompoenpittenEetmomentenReceptenLunchSalade4-uurtjeDiner

Roodlof salade met pompoenpitten

23 augustus 2017

Voorbereiding: ca. 10 min.


Ingrediënten

  • 1 wortel
  • 1/4 komkommer
  • 2 roodlof
  • 8 rode druiven
  • 50 g blauwe kaas (bijv. Gorgonzola), gebrokkeld
  • 30-50 g rucola
  • 2 el sherry azijn
  • 1 el pompoenpitten
  • 2 el pompoenpitolie Pelzmann

Bereiding

  1. Maak de salade ingrediënten schoon en snijd alles in eetbare stukken of plakjes.
  2. Doe alles behalve de blauwe kaas en de rucola in een kom en knijp het limoensap erover.
  3. Maak een dressing door de pompoenpitolie met de sherryazijn, peper en zout te mengen.
  4. Serveer op een bord en garneer met de in stukken gebrokkelde blauwe kaas en de rucola.
Roodlof salade met pompoenpitten was last modified: mei 9th, 2018 by admin
Summary
recipe image
Recipe Name
Roodlof salade
Published On
2017-08-23
Preparation Time
10 min.
Average Rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)
vorige blogpost
Groene salade met pistachenoten
volgende blogpost
Baghlava met amandelen en pistachenoten

Misschien ook iets voor u

Appel galette met noten gezouten karamel

Appel galette met noten gezouten karamel

Stamppot spruiten met noten en spek

Stamppot met spruiten, noten en spek

Amaretti met pijnboompitjes

Dadel notenrepen

Noten voor sporters

quinoa quiche met spruiten

Quinoa Quiche met Spruiten

Broccoliquiche met brie en cashewnoten

Broccoliquiche met brie en cashewnoten

Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

Rustiek brood met Cranberry’s en Pecannoten, heerlijk met de pindakaas van de Pindakaaswinkel!

Pompoensalade met geroosterde amandelen

Pompoensalade met geroosterde amandelen

Tapenade met walnoot en zongedroogde tomaat

Blog Categoriën

  • Pompoenpitten
  • Blauwe rozijnen
  • Bewust
  • Walnoot
  • Pistachenoot
  • Cashewnoten
  • Pinda's
  • Macadamia noten
  • Cranberry's
  • Pijnboompitten
  • Paranoten
  • Amandelen
  • Hazelnoten
  • Pecannoten
  • Zonnebloempitten
  • Eetmomenten
    • Ontbijt
    • 11-uurtje
    • Lunch
    • 4-uurtje
    • Diner
    • 21-uurtje
  • Recepten
    • Hapjes
    • Vegan
    • Snack
    • Salade
    • Taarten
  • Evenementen
  • Uitgelicht

Assortiment

foodnoot_assortiment2zoet
foodnoot_assortiment2naturel
foodnoot_assortiment2gezouten
foodnoot_assortiment2ongezouten
foodnoot_assortiment2raw
foodnoot_assortiment2rijst

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

    10 oktober 2018
  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

    28 september 2018
  • Kipdij saté met pindasaus

    7 september 2018
  • Caesar Salade met zonnebloempitten

    29 mei 2018

foodnoot instagram

Noten paspoort

Noten paspoort

Cashewnoten

Herkomst: Brazilië
Smaak: Zoetachtige smaak
Toepassing: Cashewnoten worden vaak verwerkt in wokgerechten.

Meer over Cashewnoten

Facebook

Aanmelden nieuwsbrief

  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Footer Logo

© Copyright 2023 - All Rights Reserved Verse Klassenoten
Scottweg 47, 4462 GS Goes | +31(0)113 36 20 30 | info@klassenoten.nl


Back To Top