• Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller
  • Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller

verseklassenoten.nl

AmandelenHazelnotenZonnebloempittenPompoenpittenEetmomentenOntbijtReceptenLunch

Notenbrood met noten en pitten

10 oktober 2016
Notenbrood met noten en pitten

Ingrediënten

Voor 1 notenbrood met noten en pitten

  • 100 g amandelen
  • 100 g hazelnoten
  • 100 g zonnebloempitten
  • 100 g pompoenpitten
  • 1 tl fijn zeezout
  • 3 el gesmolten kokosolie plus extra voor het invetten
  • 2 geraspte wortels en gesneden spinazie
  • 5 eieren

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • Doe alle noten, pitten en zaden in een kom, voeg het zout en de olie en roer goed door.
  • Voeg de eieren 1 voor 1 toe en meng goed.
  • Schenk het beslag in een ingevet cakeblik of leg eerst een vel bakpapier in het blik en bak het brood in ca. 45 min. goudbruin.
  • Laat het brood helemaal afkoelen voor je het aansnijdt.

Tip: om het brood lang te kunnen bewaren, wikkel het in een schone theedoek en bewaar tot een week in de koelkast, of vries het brood in.

Tip: beleg het brood bijvoorbeeld met geitenkaas en een beetje honing.

Notenbrood met noten en pitten was last modified: mei 9th, 2018 by admin
vorige blogpost
Havermoutrepen / dadelnotenreep
volgende blogpost
Appeltaart met gemengde ongebrande noten

Misschien ook iets voor u

Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

Chocola in bladerdeeg - Foodnoot - receptfoto

Chocoladereep in bladerdeeg met hazelnoten

Power ontbijt met superfoodmix

Power ontbijt met superfoodmix

Gado Gado met pinda’s

Cantharellentaartje met cranberries en brie

Cantharellentaartje met pecannoten, cranberries en brie

Granola

Granola met noten en zaden

Waldorf salade

Waldorf salade met walnoten en rozijnen

Broccoliquiche met brie en cashewnoten

Broccoliquiche met brie en cashewnoten

Baghlava met amandelen en pistachenoten

Appeltaart met gemende ongebrande noten

Appeltaart met gemengde ongebrande noten

Blog Categoriën

  • Pompoenpitten
  • Blauwe rozijnen
  • Bewust
  • Walnoot
  • Pistachenoot
  • Cashewnoten
  • Pinda's
  • Macadamia noten
  • Cranberry's
  • Pijnboompitten
  • Paranoten
  • Amandelen
  • Hazelnoten
  • Pecannoten
  • Zonnebloempitten
  • Eetmomenten
    • Ontbijt
    • 11-uurtje
    • Lunch
    • 4-uurtje
    • Diner
    • 21-uurtje
  • Recepten
    • Hapjes
    • Vegan
    • Snack
    • Salade
    • Taarten
  • Evenementen
  • Uitgelicht

Assortiment

foodnoot_assortiment2zoet
foodnoot_assortiment2naturel
foodnoot_assortiment2gezouten
foodnoot_assortiment2ongezouten
foodnoot_assortiment2raw
foodnoot_assortiment2rijst

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

    10 oktober 2018
  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

    28 september 2018
  • Kipdij saté met pindasaus

    7 september 2018
  • Caesar Salade met zonnebloempitten

    29 mei 2018

Noten paspoort

Noten paspoort

Cashewnoten

Herkomst: Brazilië
Smaak: Zoetachtige smaak
Toepassing: Cashewnoten worden vaak verwerkt in wokgerechten.

Meer over Cashewnoten

Facebook

Aanmelden nieuwsbrief

  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Footer Logo

© Copyright 2024 - All Rights Reserved Verse Klassenoten
Scottweg 47, 4462 GS Goes | +31(0)113 36 20 30 | info@klassenoten.nl


Back To Top