• Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Oven en Airfryer noten
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller
  • Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Oven en Airfryer noten
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller

verseklassenoten.nl

CashewnotenAmandelenHazelnotenEetmomentenRecepten11-uurtje4-uurtjeTaarten

Appeltaart met gemengde ongebrande noten

10 oktober 2016
Appeltaart met gemende ongebrande noten

Ingrediënten

  • 200 g roomboter
  • 200 g witte basterdsuiker / kokosbloesemsuiker
  • 400 g zelfrijzend bakmeel
  • 1 ei
  • 8 g vanillesuiker
  • Snufje zout
  • 1,5 kl zoetzure appels, goudreinet
  • 4 el honing
  • 3 tl kaneel
  • 2 handjes gemengde ongebrande, grof gehakte noten

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 170° C. boven-/ onderwarmte.
  • Klop het ei los.
  • Meng de boter, suiker, zelfrijzend bakmeel, ei, vanillesuiker en een snufje zout tot een stevig deeg.
  • Schil de appels en snij deze in plakjes. Meng de kaneel en de honing erdoor.
  • Vet de grote springvorm in met boter.
  • Gebruik één deel deeg om de bodem van de vorm mee te bedekken.
  • Een tweede deel deeg gebruik je voor de randen.
  • Doe het appelmengsel in de vorm.
  • Bestrooi met de noten.
  • Zet de taart iets onder het midden van de oven. Bak de taart in ca. 60 min. gaar en goudbruin.
  • Laat de taart afkoelen in de vorm voordat je de ring verwijderd.
  • Giet tenslotte nog een beetje honing over de laag met noten.
Appeltaart met gemengde ongebrande noten was last modified: januari 25th, 2023 by admin
#appeltaart#ongebrande noten
vorige blogpost
Notenbrood met noten en pitten
volgende blogpost
Plaatcake met abrikozen en noten

Misschien ook iets voor u

Cashew koeken met chocolate chips

Pompoensalade met geroosterde amandelen

Pompoensalade met geroosterde amandelen

Gado Gado met pinda’s

Brood met geitenkaas, walnoten, honing en oregano

Brood met geitenkaas, walnoten, honing en oregano

Vegetarische saucijs met pijnboompitten - Foodnoot - receptfoto 1

Vegetarische saucijs met pijnboompitten

Bospaddenstoelpakketjes met notenkorst

Bospaddenstoelpakketjes met notenkorst

Quiche met gerookte zalm en spinazie

Quiche met gerookte zalm, spinazie en pijnboompitten

Appeltaart met honingnoten

Appeltaart met honingnoten

Broccoliquiche met brie en cashewnoten

Broccoliquiche met brie en cashewnoten

Borrelplank met Camembert uit de oven met pistache en honing

Blog Categoriën

  • Pompoenpitten
  • Blauwe rozijnen
  • Bewust
  • Walnoot
  • Pistachenoot
  • Cashewnoten
  • Pinda's
  • Macadamia noten
  • Cranberry's
  • Pijnboompitten
  • Paranoten
  • Amandelen
  • Hazelnoten
  • Pecannoten
  • Zonnebloempitten
  • Eetmomenten
    • Ontbijt
    • 11-uurtje
    • Lunch
    • 4-uurtje
    • Diner
    • 21-uurtje
  • Recepten
    • Hapjes
    • Vegan
    • Snack
    • Salade
    • Taarten
  • Evenementen
  • Uitgelicht

Assortiment

foodnoot_assortiment2zoet
foodnoot_assortiment2naturel
foodnoot_assortiment2gezouten
foodnoot_assortiment2ongezouten
foodnoot_assortiment2raw
foodnoot_assortiment2rijst

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

    10 oktober 2018
  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

    28 september 2018
  • Kipdij saté met pindasaus

    7 september 2018
  • Caesar Salade met zonnebloempitten

    29 mei 2018

foodnoot instagram

Noten paspoort

Noten paspoort

Cashewnoten

Herkomst: Brazilië
Smaak: Zoetachtige smaak
Toepassing: Cashewnoten worden vaak verwerkt in wokgerechten.

Meer over Cashewnoten

Facebook

Aanmelden nieuwsbrief

  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Footer Logo

© Copyright 2023 - All Rights Reserved Verse Klassenoten
Scottweg 47, 4462 GS Goes | +31(0)113 36 20 30 | info@klassenoten.nl


Back To Top