• Home
  • lekker! assortiment
    • 3 voor 5
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Premium Nuts
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Oven en Airfryer noten
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller
  • Home
  • lekker! assortiment
    • 3 voor 5
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Premium Nuts
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Oven en Airfryer noten
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller

verseklassenoten.nl

AmandelenHazelnotenEetmomentenRecepten11-uurtje4-uurtjeTaarten

Plaatcake met abrikozen en noten

10 oktober 2016
Plaattaart met abrikozen en noten

Plaatcake met abrikozen en notenIngrediënten

  • 150 g extra vierge kokosolie
  • 150 kokosbloesemsuiker
  • 200 g speltbloem
  • 2 tl bakpoeder
  • 200 g sojayogurt
  • 12 abrikozen, geweld
  • 2 el hazelnoten, ongebrand en grofgehakt
  • 2 el amandelen, ongebrand en grofgehakt

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180° C. boven-/onderwarmte.
  • Meng de kokosbloesemsuiker, het bakpoeder en de bloem door elkaar.
  • Smelt het kokosvet en voeg toe aan de meel en mix het glad.
  • Roer als laatste de sojayoghurt erdoorheen.
  • Leg een vel bakpapier in een lage bakvorm en vul met het beslag.
  • Druk 12 gewelde abrikozen in het cakebeslag en beleg met de ongebrande grofgehakte hazelnoten en amandelen.
  • Bak de cake in 25 minuten gaar.
Plaatcake met abrikozen en noten was last modified: mei 9th, 2018 by admin
vorige blogpost
Appeltaart met gemengde ongebrande noten
volgende blogpost
Pompoensalade met geroosterde amandelen

Misschien ook iets voor u

Snackplank

Snackplank met noten

Gado Gado met pinda’s

Broccoliquiche met brie en cashewnoten

Broccoliquiche met brie en cashewnoten

Power ontbijt met superfoodmix

Power ontbijt met superfoodmix

Geitenkaas bladerdeeg hapjes met walnoot en honing

Pompoentaart met ricotta en feta

Pompoentaart met ricotta, feta, pijnboompitten en pompoenpitten

Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

Hertenlende met paddenstoelen, parmaham, pacannoten en cranberries

Hertenlende met paddenstoelen, parmaham, pacannoten en cranberries

Kipdij saté met pindasaus

Havermout ontbijt

Havermout ontbijt met walnoten en pecannoten

Blog Categoriën

  • Pompoenpitten
  • Blauwe rozijnen
  • Bewust
  • Walnoot
  • Pistachenoot
  • Cashewnoten
  • Pinda's
  • Macadamia noten
  • Cranberry's
  • Pijnboompitten
  • Paranoten
  • Amandelen
  • Hazelnoten
  • Pecannoten
  • Zonnebloempitten
  • Eetmomenten
    • Ontbijt
    • 11-uurtje
    • Lunch
    • 4-uurtje
    • Diner
    • 21-uurtje
  • Recepten
    • Hapjes
    • Vegan
    • Snack
    • Salade
    • Taarten
  • Evenementen
  • Uitgelicht

Assortiment

foodnoot_assortiment2zoet
foodnoot_assortiment2naturel
foodnoot_assortiment2gezouten
foodnoot_assortiment2ongezouten
foodnoot_assortiment2raw
foodnoot_assortiment2rijst

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

    10 oktober 2018
  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

    28 september 2018
  • Kipdij saté met pindasaus

    7 september 2018
  • Caesar Salade met zonnebloempitten

    29 mei 2018

foodnoot instagram

Noten paspoort

Noten paspoort

Cashewnoten

Herkomst: Brazilië
Smaak: Zoetachtige smaak
Toepassing: Cashewnoten worden vaak verwerkt in wokgerechten.

Meer over Cashewnoten

Foodnoot pinterest

Unable to load Pinterest pins for 'foodnoot'

Facebook Feed

Facebook

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

  • Kipdij saté met pindasaus

Aanmelden nieuwsbrief

  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Footer Logo

© Copyright 2022 - All Rights Reserved Verse Klassenoten
Scottweg 47, 4462 GS Goes | +31(0)113 36 20 30 | info@klassenoten.nl


Back To Top