• Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller
  • Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller

verseklassenoten.nl

AmandelenEetmomentenReceptenLunchDiner

Pompoensalade met geroosterde amandelen

12 oktober 2016
Pompoensalade met geroosterde amandelen

Ingrediënten voor 4 personen

  • 900 g geschilde pompoen, in parten
  • 150 g fetakaas, verkruimeld
  • 1 zakje slamelange
  • 1 teen knoflook, fijngehakt
  • 1 el balsamicoazijn
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 1 el vloeibare honing
  • 3 el Iliada Extra Vierge olijfolie
  • Een handje amandelen

Bereiding

  • Verwarm de oven op 180° C boven-/onderwarmte.
  • Besprenkel de parten pompoen met extra vierge olijfolie en bestrooi met zout en peper naar smaak.
  • Rooster de partjes ca. 20 minuten in de oven. Laat afkoelen naar kamertemperatuur.
  • Rooster de amandelen in de koekenpan.
  • Meng ondertussen in een grote kom de balsamico, extra vierge olijfolie, knoflook, honing en fetakaas. Leg de parten pompoen op de slamelange en verspreid de dressing er overheen.
  • Bestrooi met een beetje oregano en de geroosterd amandelen.
Pompoensalade met geroosterde amandelen was last modified: mei 9th, 2018 by admin
vorige blogpost
Plaatcake met abrikozen en noten
volgende blogpost
Broccoliquiche met brie en cashewnoten

Misschien ook iets voor u

Hertenlende met paddenstoelen, parmaham, pacannoten en cranberries

Hertenlende met paddenstoelen, parmaham, pacannoten en cranberries

Perenplaattaart met hazelnootpasta

Perenplaattaart met hazelnootpasta

Pindasoep

Pindasoep

Galette met vijgen, gekarameliseerde uien en walnoten

Galette met vijgen, gekarameliseerde uien en walnoten

Tapenade met walnoot en zongedroogde tomaat

Gado Gado met pinda’s

Granola

Granola met noten en zaden

Notenbrood met noten en pitten

Notenbrood met noten en pitten

Dadel notenrepen

Havermoutrepen / dadelnotenreep

Kikkererwtenpannenkoeken met spinazie, geitenkaas en walnoten

Blog Categoriën

  • Pompoenpitten
  • Blauwe rozijnen
  • Bewust
  • Walnoot
  • Pistachenoot
  • Cashewnoten
  • Pinda's
  • Macadamia noten
  • Cranberry's
  • Pijnboompitten
  • Paranoten
  • Amandelen
  • Hazelnoten
  • Pecannoten
  • Zonnebloempitten
  • Eetmomenten
    • Ontbijt
    • 11-uurtje
    • Lunch
    • 4-uurtje
    • Diner
    • 21-uurtje
  • Recepten
    • Hapjes
    • Vegan
    • Snack
    • Salade
    • Taarten
  • Evenementen
  • Uitgelicht

Assortiment

foodnoot_assortiment2zoet
foodnoot_assortiment2naturel
foodnoot_assortiment2gezouten
foodnoot_assortiment2ongezouten
foodnoot_assortiment2raw
foodnoot_assortiment2rijst

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

    10 oktober 2018
  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

    28 september 2018
  • Kipdij saté met pindasaus

    7 september 2018
  • Caesar Salade met zonnebloempitten

    29 mei 2018

Noten paspoort

Noten paspoort

Cashewnoten

Herkomst: Brazilië
Smaak: Zoetachtige smaak
Toepassing: Cashewnoten worden vaak verwerkt in wokgerechten.

Meer over Cashewnoten

Facebook

Aanmelden nieuwsbrief

  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Footer Logo

© Copyright 2024 - All Rights Reserved Verse Klassenoten
Scottweg 47, 4462 GS Goes | +31(0)113 36 20 30 | info@klassenoten.nl


Back To Top