• Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller
  • Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller

verseklassenoten.nl

CashewnotenEetmomentenReceptenLunchTaartenDiner

Broccoliquiche met brie en cashewnoten

12 oktober 2016
Broccoliquiche met brie en cashewnoten

Voor 1 taartvorm Ø 24 cm

  • 1 rol Tante Fanny Vers Quiche- & Taartdeeg 300 g
  • 500 g broccoli, in roosjes
  • 250 ml slagroom
  • 200 g roombrie, in plakken gesneden
  • 70 g cashewnoten ongezouten
  • 4 eieren
  • 1 el boter, om in te vetten
  • 1 ei, geklutst, om te bestrijken
  • peper en zout, gemalen
  • een beetje cashewnoten, om te bestrooien

Bereiding

  • Oven op 180° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de verpakking voorbereiden.
  • Deeg uitrollen, bakpapier eraf halen en het deeg in de ingevette vorm leggen (als alternatief kan men ook het deeg met het meegerolde bakpapier gelijk in de vorm leggen, het invetten hoeft dan niet).
  • De broccoli in 3 – 4 min. beetgaar koken, af laten koelen en over de bodem verdelen. De cashewnoten eroverheen strooien.
  • De slagroom en de eieren met peper en zout loskloppen en over de broccoli gieten.
  • Met ei bestrijken en in het midden van de oven in ca. 40 min. afbakken. De quiche de laatste 5 min. met brie beleggen.
  • Na het bakken met cashewnoten bestrooien.
Broccoliquiche met brie en cashewnoten was last modified: mei 9th, 2018 by admin
vorige blogpost
Pompoensalade met geroosterde amandelen
volgende blogpost
Perenplaattaart met hazelnootpasta

Misschien ook iets voor u

Granola

Granola met noten en zaden

Speltbrood met pompoenpitten

Groene salade met pistachenoten

Appeltaart met honingnoten

Appeltaart met honingnoten

Kipdij saté met pindasaus

Quiche met gerookte zalm en spinazie

Quiche met gerookte zalm, spinazie en pijnboompitten

Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

Galette met vijgen, gekarameliseerde uien en walnoten

Galette met vijgen, gekarameliseerde uien en walnoten

Perenplaattaart met hazelnootpasta

Perenplaattaart met hazelnootpasta

Amaretti met pijnboompitjes

Blog Categoriën

  • Pompoenpitten
  • Blauwe rozijnen
  • Bewust
  • Walnoot
  • Pistachenoot
  • Cashewnoten
  • Pinda's
  • Macadamia noten
  • Cranberry's
  • Pijnboompitten
  • Paranoten
  • Amandelen
  • Hazelnoten
  • Pecannoten
  • Zonnebloempitten
  • Eetmomenten
    • Ontbijt
    • 11-uurtje
    • Lunch
    • 4-uurtje
    • Diner
    • 21-uurtje
  • Recepten
    • Hapjes
    • Vegan
    • Snack
    • Salade
    • Taarten
  • Evenementen
  • Uitgelicht

Assortiment

foodnoot_assortiment2zoet
foodnoot_assortiment2naturel
foodnoot_assortiment2gezouten
foodnoot_assortiment2ongezouten
foodnoot_assortiment2raw
foodnoot_assortiment2rijst

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

    10 oktober 2018
  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

    28 september 2018
  • Kipdij saté met pindasaus

    7 september 2018
  • Caesar Salade met zonnebloempitten

    29 mei 2018

Noten paspoort

Noten paspoort

Cashewnoten

Herkomst: Brazilië
Smaak: Zoetachtige smaak
Toepassing: Cashewnoten worden vaak verwerkt in wokgerechten.

Meer over Cashewnoten

Facebook

Aanmelden nieuwsbrief

  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Footer Logo

© Copyright 2024 - All Rights Reserved Verse Klassenoten
Scottweg 47, 4462 GS Goes | +31(0)113 36 20 30 | info@klassenoten.nl


Back To Top