• Home
  • lekker! assortiment
    • 3 voor 5
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Premium Nuts
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Oven en Airfryer noten
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller
  • Home
  • lekker! assortiment
    • 3 voor 5
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Premium Nuts
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Oven en Airfryer noten
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller

verseklassenoten.nl

HazelnotenPompoenpittenEetmomentenRecepten11-uurtje4-uurtjeTaarten

Perenplaattaart met hazelnootpasta

12 oktober 2016
Perenplaattaart met hazelnootpasta

Voor 1 taartvorm Ø 24 cm

  • 1 rol koelvers bladerdeeg 270 g
  • 4 rijpe peren
  • 300 g hazelnootpasta
  • 150 g roomkaas
  • 1/2 biologische citroen
  • 1 el (gesuikerde) pompoenpitten

Bereiding

  • In een ruime pan het water aan de kook brengen. De peren schillen, het steeltje laten zitten, en de peren inwrijven met citroen. In ca. 15 min. koken, uit de pan nemen en af laten koelen.
  • Oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de verpakking voorbereiden.
  • Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen. Vouw ca. 1 cm van het deeg naar binnen, zodat er een opstaande rand ontstaat. Prik gaatjes met een vork in de bodem.
  • De roomkaas en de hazelnootpasta vermengen en het bladerdeeg tot aan de rand bestrijken.
  • De peren halveren en het steeltje steeds aan 1 helft laten zitten. De peren in 2 rijen op de taart leggen, met de steeltjes naar beneden.
  • Met (gesuikerde) pompoenpitten bestrooien en in het midden van de oven in 15 – 20 min. goudbruin bakken. Na het bakken even af laten koelen.
Perenplaattaart met hazelnootpasta was last modified: mei 9th, 2018 by admin
vorige blogpost
Broccoliquiche met brie en cashewnoten
volgende blogpost
Noten: verrassend volwaardig

Misschien ook iets voor u

quinoa quiche met spruiten

Quinoa Quiche met Spruiten

Amaretti met pijnboompitjes

Snackplank

Snackplank met noten

Mexicaanse koolsla met hazelnoten

Broccoliquiche met brie en cashewnoten

Broccoliquiche met brie en cashewnoten

Roodlof salade met pompoenpitten

Appeltaart met honingnoten

Appeltaart met honingnoten

Gado Gado met pinda’s

Cashew koeken met chocolate chips

Dadel notenrepen

Noten voor sporters

Blog Categoriën

  • Pompoenpitten
  • Blauwe rozijnen
  • Bewust
  • Walnoot
  • Pistachenoot
  • Cashewnoten
  • Pinda's
  • Macadamia noten
  • Cranberry's
  • Pijnboompitten
  • Paranoten
  • Amandelen
  • Hazelnoten
  • Pecannoten
  • Zonnebloempitten
  • Eetmomenten
    • Ontbijt
    • 11-uurtje
    • Lunch
    • 4-uurtje
    • Diner
    • 21-uurtje
  • Recepten
    • Hapjes
    • Vegan
    • Snack
    • Salade
    • Taarten
  • Evenementen
  • Uitgelicht

Assortiment

foodnoot_assortiment2zoet
foodnoot_assortiment2naturel
foodnoot_assortiment2gezouten
foodnoot_assortiment2ongezouten
foodnoot_assortiment2raw
foodnoot_assortiment2rijst

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

    10 oktober 2018
  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

    28 september 2018
  • Kipdij saté met pindasaus

    7 september 2018
  • Caesar Salade met zonnebloempitten

    29 mei 2018

foodnoot instagram

Noten paspoort

Noten paspoort

Cashewnoten

Herkomst: Brazilië
Smaak: Zoetachtige smaak
Toepassing: Cashewnoten worden vaak verwerkt in wokgerechten.

Meer over Cashewnoten

Foodnoot pinterest

Unable to load Pinterest pins for 'foodnoot'

Facebook Feed

Facebook

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

  • Kipdij saté met pindasaus

Aanmelden nieuwsbrief

  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Footer Logo

© Copyright 2022 - All Rights Reserved Verse Klassenoten
Scottweg 47, 4462 GS Goes | +31(0)113 36 20 30 | info@klassenoten.nl


Back To Top