• Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller
  • Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller

verseklassenoten.nl

HazelnotenEetmomentenOntbijtReceptenLunchDiner

Appel crumble met hazelnoten

1 februari 2017
Appel crumble met hazelnoten

Voor 4-6 personen
Voorbereiding: ca. 10 min.
Bereiding: 25 – 30 min.
Oventemperatuur: onder/boven: 200 ⁰C, hetelucht 175 ⁰C

Ingrediënten

  • 2 friszoete appels (bv Jonagold), het klokkenhuis verwijdert, in kleine blokjes gesneden
  • 1 sinaasappel, 1/2 uitgeperst 1/2 rasp
  • 2 tl kaneel, gemalen
  • 3 el honing, vloeibaar
  • 50 g ongezouten roomboter, in blokjes gesneden
  • 100 g hazelnoten, grof gehakt
  • 100 g havermout

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor.
  2. Leg de appelblokjes in een platte ovenschaal en meng dit met het sinaasappelsap, de sinaasappelrasp, kaneel en honing.
  3. Meng de boter met de havermout en de hazelnoten tot een kruimelig geheel. Strooi de crumble over de appel.
  4. Bak de crumble in de oven in 25 – 30 min. goudbruin. Schep de appel-notencrumble aan tafel op de borden.
Appel crumble met hazelnoten was last modified: mei 9th, 2018 by admin
vorige blogpost
Biologisch assortiment
volgende blogpost
Advies van de Gezondheidsraad

Misschien ook iets voor u

Appel galette met noten gezouten karamel

Appel galette met noten gezouten karamel

Hertenlende met paddenstoelen, parmaham, pacannoten en cranberries

Hertenlende met paddenstoelen, parmaham, pacannoten en cranberries

Chocola in bladerdeeg - Foodnoot - receptfoto

Chocoladereep in bladerdeeg met hazelnoten

Waldorf salade

Waldorf salade met walnoten en rozijnen

Custard taart met hazelnoten

Custard taart met hazelnoten

Kikkererwtenpannenkoeken met spinazie, geitenkaas en walnoten

Plaattaart met abrikozen en noten

Plaatcake met abrikozen en noten

Caesar Salade met zonnebloempitten

Rustiek brood met Cranberry’s en Pecannoten, heerlijk met de pindakaas van de Pindakaaswinkel!

Millefeuille met slagroom, frambozen en pistache

Millefeuille met slagroom, frambozen en macadamia

Blog Categoriën

  • Pompoenpitten
  • Blauwe rozijnen
  • Bewust
  • Walnoot
  • Pistachenoot
  • Cashewnoten
  • Pinda's
  • Macadamia noten
  • Cranberry's
  • Pijnboompitten
  • Paranoten
  • Amandelen
  • Hazelnoten
  • Pecannoten
  • Zonnebloempitten
  • Eetmomenten
    • Ontbijt
    • 11-uurtje
    • Lunch
    • 4-uurtje
    • Diner
    • 21-uurtje
  • Recepten
    • Hapjes
    • Vegan
    • Snack
    • Salade
    • Taarten
  • Evenementen
  • Uitgelicht

Assortiment

foodnoot_assortiment2zoet
foodnoot_assortiment2naturel
foodnoot_assortiment2gezouten
foodnoot_assortiment2ongezouten
foodnoot_assortiment2raw
foodnoot_assortiment2rijst

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

    10 oktober 2018
  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

    28 september 2018
  • Kipdij saté met pindasaus

    7 september 2018
  • Caesar Salade met zonnebloempitten

    29 mei 2018

Noten paspoort

Noten paspoort

Cashewnoten

Herkomst: Brazilië
Smaak: Zoetachtige smaak
Toepassing: Cashewnoten worden vaak verwerkt in wokgerechten.

Meer over Cashewnoten

Facebook

Aanmelden nieuwsbrief

  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Footer Logo

© Copyright 2024 - All Rights Reserved Verse Klassenoten
Scottweg 47, 4462 GS Goes | +31(0)113 36 20 30 | info@klassenoten.nl


Back To Top