• Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller
  • Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller

verseklassenoten.nl

CashewnotenAmandelenHazelnotenPecannotenEetmomentenRecepten11-uurtje4-uurtje

Appeltaart met honingnoten

7 december 2016
Appeltaart met honingnoten

Appeltaart 20 cm diameter, voor 4-6 personen
Voorbereiding: ca. 25 min.
Bereiding: 45 min.
Oventemperatuur: onder/boven: 180 ⁰C, hetelucht 170 ⁰C

Ingrediënten

  • 1 rol vers quiche-en taartdeeg 300 g
  • 3 appels, geschild en in blokjes gesneden
  • 1 tl maizena
  • 4 el appelmoes
  • 1 tl kaneel
  • 2 el rozijnen
  • 150 gr gemengde noten
  • 2 el honing

Bereiding

  1. De oven op 180 ⁰C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast halen.
  2. Deeg uitrollen, bakpapier eraf halen en het deeg in de ingevette vorm leggen.
  3. Leg de appelblokjes op een bakplaat en bak in de oven voor 5 minuten. Laat de blokjes dan afkoelen.
  4. Meng de afgekoelde appelblokjes met de maizena, appelmoes, kaneel en rozijnen.
  5. Vul de bakvorm met het appelmengsel en druk licht aan.
  6. Bak de taart in het midden van de oven in ca. 45 min. gaar.
  7. Bak de noten in een koekenpan als de taart bijna klaar is. Voeg de honing toe wanneer de noten licht beginnen te kleuren.
  8. Verdeel de notenmix over de gebakken taart en laat het afkoelen.

Tip: serveer de taart lauwwarm met een bolletje vanille-ijs

Appeltaart met honingnoten was last modified: mei 9th, 2018 by admin
vorige blogpost
Stoofperentaart met pistache
volgende blogpost
Millefeuille met slagroom, frambozen en macadamia

Misschien ook iets voor u

Brood met geitenkaas, walnoten, honing en oregano

Brood met geitenkaas, walnoten, honing en oregano

Pompoensalade met geroosterde amandelen

Pompoensalade met geroosterde amandelen

Cashew koeken met chocolate chips

Appel galette met noten gezouten karamel

Appel galette met noten gezouten karamel

Granola

Granola met noten en zaden

Yoghurt ontbijt

Yoghurt ontbijt met pecannoten

Hertenlende met paddenstoelen, parmaham, pacannoten en cranberries

Hertenlende met paddenstoelen, parmaham, pacannoten en cranberries

Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

Speltbrood met pompoenpitten

Gado Gado met pinda’s

Blog Categoriën

  • Pompoenpitten
  • Blauwe rozijnen
  • Bewust
  • Walnoot
  • Pistachenoot
  • Cashewnoten
  • Pinda's
  • Macadamia noten
  • Cranberry's
  • Pijnboompitten
  • Paranoten
  • Amandelen
  • Hazelnoten
  • Pecannoten
  • Zonnebloempitten
  • Eetmomenten
    • Ontbijt
    • 11-uurtje
    • Lunch
    • 4-uurtje
    • Diner
    • 21-uurtje
  • Recepten
    • Hapjes
    • Vegan
    • Snack
    • Salade
    • Taarten
  • Evenementen
  • Uitgelicht

Assortiment

foodnoot_assortiment2zoet
foodnoot_assortiment2naturel
foodnoot_assortiment2gezouten
foodnoot_assortiment2ongezouten
foodnoot_assortiment2raw
foodnoot_assortiment2rijst

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

    10 oktober 2018
  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

    28 september 2018
  • Kipdij saté met pindasaus

    7 september 2018
  • Caesar Salade met zonnebloempitten

    29 mei 2018

Noten paspoort

Noten paspoort

Cashewnoten

Herkomst: Brazilië
Smaak: Zoetachtige smaak
Toepassing: Cashewnoten worden vaak verwerkt in wokgerechten.

Meer over Cashewnoten

Facebook

Aanmelden nieuwsbrief

  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Footer Logo

© Copyright 2024 - All Rights Reserved Verse Klassenoten
Scottweg 47, 4462 GS Goes | +31(0)113 36 20 30 | info@klassenoten.nl


Back To Top