verseklassenoten.nl
  • lekker! assortiment
    • 3 voor 5
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Premium Nuts
    • Raw
    • Rijst
  • Noten paspoorten
  • Recepten
    • All Hapjes Vegan Snack Salade Taarten
      Recepten

      Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

      10 oktober 2018

      Hazelnoten

      Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

      28 september 2018

      Hapjes

      Kipdij saté met pindasaus

      7 september 2018

      Zonnebloempitten

      Caesar Salade met zonnebloempitten

      29 mei 2018

      Hapjes

      Kipdij saté met pindasaus

      7 september 2018

      Hapjes

      Geitenkaas bladerdeeg hapjes met walnoot en honing

      3 mei 2018

      Hapjes Chocola in bladerdeeg - Foodnoot - receptfoto

      Chocoladereep in bladerdeeg met hazelnoten

      15 november 2017

      Hapjes

      Borani-e bademjan met walnoten (dip van aubergine en yoghurt)

      24 augustus 2017

      Vegan

      Tapenade met walnoot en zongedroogde tomaat

      3 mei 2018

      Vegan

      Banaan van de BBQ met chocolade en hazelnoten

      14 augustus 2017

      Vegan Appeltaart zonder taart

      Appeltaart zonder taart maar wel met noten

      13 september 2016

      Snack

      Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

      10 oktober 2018

      Snack

      Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

      28 september 2018

      Snack

      Kipdij saté met pindasaus

      7 september 2018

      Snack

      Geitenkaas bladerdeeg hapjes met walnoot en honing

      3 mei 2018

      Salade

      Caesar Salade met zonnebloempitten

      29 mei 2018

      Salade

      Aziatische salade met geroosterde sesamzaadjes

      2 maart 2018

      Salade

      Roodlof salade met pompoenpitten

      23 augustus 2017

      Salade

      Groene salade met pistachenoten

      21 augustus 2017

      Taarten

      Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

      10 oktober 2018

      Taarten

      Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

      28 september 2018

      Taarten Appel galette met noten gezouten karamel

      Appel galette met noten gezouten karamel

      7 december 2016

      Taarten Millefeuille met slagroom, frambozen en pistache

      Millefeuille met slagroom, frambozen en macadamia

      7 december 2016

  • Bewust
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller
  • lekker! assortiment
    • 3 voor 5
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Premium Nuts
    • Raw
    • Rijst
  • Noten paspoorten
  • Recepten
    • All Hapjes Vegan Snack Salade Taarten
      Recepten

      Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

      10 oktober 2018

      Hazelnoten

      Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

      28 september 2018

      Hapjes

      Kipdij saté met pindasaus

      7 september 2018

      Zonnebloempitten

      Caesar Salade met zonnebloempitten

      29 mei 2018

      Hapjes

      Kipdij saté met pindasaus

      7 september 2018

      Hapjes

      Geitenkaas bladerdeeg hapjes met walnoot en honing

      3 mei 2018

      Hapjes Chocola in bladerdeeg - Foodnoot - receptfoto

      Chocoladereep in bladerdeeg met hazelnoten

      15 november 2017

      Hapjes

      Borani-e bademjan met walnoten (dip van aubergine en yoghurt)

      24 augustus 2017

      Vegan

      Tapenade met walnoot en zongedroogde tomaat

      3 mei 2018

      Vegan

      Banaan van de BBQ met chocolade en hazelnoten

      14 augustus 2017

      Vegan Appeltaart zonder taart

      Appeltaart zonder taart maar wel met noten

      13 september 2016

      Snack

      Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

      10 oktober 2018

      Snack

      Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

      28 september 2018

      Snack

      Kipdij saté met pindasaus

      7 september 2018

      Snack

      Geitenkaas bladerdeeg hapjes met walnoot en honing

      3 mei 2018

      Salade

      Caesar Salade met zonnebloempitten

      29 mei 2018

      Salade

      Aziatische salade met geroosterde sesamzaadjes

      2 maart 2018

      Salade

      Roodlof salade met pompoenpitten

      23 augustus 2017

      Salade

      Groene salade met pistachenoten

      21 augustus 2017

      Taarten

      Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

      10 oktober 2018

      Taarten

      Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

      28 september 2018

      Taarten Appel galette met noten gezouten karamel

      Appel galette met noten gezouten karamel

      7 december 2016

      Taarten Millefeuille met slagroom, frambozen en pistache

      Millefeuille met slagroom, frambozen en macadamia

      7 december 2016

  • Bewust
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller

verseklassenoten.nl

WalnootHapjesEetmomentenSnack4-uurtje21-uurtje

Borani-e bademjan met walnoten (dip van aubergine en yoghurt)

geschreven door admin 24 augustus 2017

Voorbereiding: ca. 20 min.
Bereidingstijd: ca. 60 min.

Ingrediënten

  • 2 grote aubergines
  • 100 ml extra virgin olijfolie
  • 1 gele ui
  • 1 teentje knoflook, fijn gehakt
  • 1 teentje knoflook, in plakjes
  • 120 ml Griekse yoghurt
  • zout en peper naar smaak
  • 1/4 tl geplette saffraan, geweekt in 1 tl water
  • 30 g gehakte walnoten
  • 2 el peterselie, fijn gesneden

 

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 180 ºC. Leg de aubergines op een vel aluminiumfolie en prik er met een vork gaatjes in. Bak ze in de oven totdat ze zacht zijn. Dit duurt ongeveer een uur. Laat vervolgens afkoelen.
  2. Schep het vruchtvlees uit de aubergines en laat uitlekken in een vergiet voor 20 min.
  3. Verwarm ondertussen de olie in een pan op medium hoog vuur. Fruit de ui en voeg daarna de aubergine en de gehakte knoflook toe. Bak dit voor 5 min. om het vocht te laten verdampen.
  4. Plaats de aubergine in een kom en voeg de yoghurt, zout en peper toe en meng dit.
  5. Wanneer het mengsel is afgekoeld voeg je de saffraan toe en bestrooi je dit met de knoflook, peterselie en walnoten.
Borani-e bademjan met walnoten (dip van aubergine en yoghurt) was last modified: mei 9th, 2018 by admin
Summary
recipe image
Recipe Name
Borani-e bademjan (dip van aubergine en yoghurt)
Published On
2017-08-24
Preparation Time
20 min.
Cook Time
60 min.
Total Time
1 uur en 20 min.
0 Reacties
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
admin

vorige blogpost
Baghlava met amandelen en pistachenoten
volgende blogpost
Vega met noten

Misschien ook iets voor u

Appeltaart met gemende ongebrande noten

Appeltaart met gemengde ongebrande noten

10 oktober 2016
Biologisch assortiment

Biologisch assortiment

17 januari 2017

Rauwkostsalade met witte kool en pecannoten

15 augustus 2017

Stamppot paksoi met cashewnoten

21 juni 2017

Mexicaanse koolsla met hazelnoten

15 augustus 2017

Groene salade met pistachenoten

21 augustus 2017
Chocola in bladerdeeg - Foodnoot - receptfoto

Chocoladereep in bladerdeeg met hazelnoten

15 november 2017
Granola

Granola met noten en zaden

10 oktober 2016
Stoofperentaart met pistache

Stoofperentaart met pistache

7 december 2016
Cantharellentaartje met cranberries en brie

Cantharellentaartje met pecannoten, cranberries en brie

7 december 2016

Blog Categoriën

  • Bewust
  • Walnoot
  • Pistachenoot
  • Cashewnoten
  • Pinda's
  • Macadamia noten
  • Cranberry's
  • Pijnboompitten
  • Paranoten
  • Amandelen
  • Hazelnoten
  • Pecannoten
  • Zonnebloempitten
  • Pompoenpitten
  • Blauwe rozijnen
  • Eetmomenten
    • Ontbijt
    • 11-uurtje
    • Lunch
    • 4-uurtje
    • Diner
    • 21-uurtje
  • Recepten
    • Hapjes
    • Vegan
    • Snack
    • Salade
    • Taarten
  • Evenementen
  • Uitgelicht

Assortiment

foodnoot_assortiment2zoet
foodnoot_assortiment2naturel
foodnoot_assortiment2gezoutenfoodnoot_assortiment2ongezouten
foodnoot_assortiment2premium
foodnoot_assortiment2raw
foodnoot_assortiment2rijst

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

    10 oktober 2018
  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

    28 september 2018
  • Kipdij saté met pindasaus

    7 september 2018
  • Caesar Salade met zonnebloempitten

    29 mei 2018

foodnoot instagram

Noten paspoort

Noten paspoort

Cashewnoten

Herkomst: Brazilië
Smaak: Zoetachtige smaak
Toepassing: Cashewnoten worden vaak verwerkt in wokgerechten.

Meer over Cashewnoten

Foodnoot pinterest

Het recept voor zelfgemaakte ontbijtkoek zonder geraffineerde suiker maar wel met noten. Deze heerlijke zacht zoete, luchtige en smaakvolle ontbijtkoek moet je echt een keer proberen. #aanraderKnapperige crackers zelf maken met enkel zaden. Voor als je minder koolhydraten wilt eten.Ontbijtmuffins met yoghurt; 100 gr havermout 125 ml griekse yoghurt (met honing) handje blauwe bessen of frambozen 1 banaan 1.5 tl bakpoeder 1 ei handje pecannoten (of andere noten 1 flinke theelepel kaneelMet dit recept maak je een Italiaanse stamppot met courgette, zongedroogde tomaat, basilicum en walnoten. Weer eens wat anders dan de andijvie- of rucola stamppot. De noten zorgen voor een lekkere crunch in het gerecht. Je maakt de stamppot in 40 minuten. Eet smakelijk!Rucolastamppot met tomaat en notenHello Skinny Monday! Vandaag deel ik een recept voor koolhydraatvrije stamppot: oftewel een stamppot van pompoen. Pompoen is heerlijk in parten geroosterd, maar als je pompoen in helften roostert word

Facebook Feed

Facebook

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

  • Kipdij saté met pindasaus

Aanmelden nieuwsbrief

volg foodnoot op instagram

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email
Footer Logo

© Copyright 2022 - All Rights Reserved Verse Klassenoten
Scottweg 47, 4462 GS Goes | +31(0)113 36 20 30 | info@klassenoten.nl


Back To Top