• Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller
  • Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller

verseklassenoten.nl

Cranberry'sPecannotenEetmomentenReceptenLunchDiner

Cantharellentaartje met pecannoten, cranberries en brie

7 december 2016
Cantharellentaartje met cranberries en brie

Voor 4 Cantharellentaartjes
Voorbereiding: ca. 20 min.
Bereiding: 30 min.
Oventemperatuur: onder/boven: 200 ⁰C, hetelucht 180 ⁰C

Ingrediënten

  • 1 rol vers bladerdeeg 270 g
  • 3 eieren
  • 125 ml crème fraîche
  • 1 takje dragon, blaadjes fijngesneden
  • 2 el olijfolie
  • 350 g cantharellen, schoongeveegd in grove stukken gesneden
  • 150 g boerenbrie, in plakken
  • 30 g pecannoten, gehakt
  • 20 g gedroogde cranberries, gehakt
  • 1 ei, geklutst

Bereiding

  1. De oven op 200 ⁰C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast halen.
  2. Bak de cantharellen in olijfolie in 4 min. beetgaar. Laat de paddestoelen daarna uitlekken. Meng daarna de cranberries en pecannoten erdoor.
  3. Meng de eieren met de crème fraîche en dragon. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Deeg met het meegerolde bakpapier uitrollen. Snijd het bladerdeeg in 6 vierkantjes.
  5. Leg elk stuk deeg in een met boter ingesmeerde quichevorm.
  6. Vul de vormen met het cantharellenmengsel en giet hierop het eimengsel.
  7. Leg hierop de brie en vouw de deegranden naar binnen.
  8. Bestrijk het deeg met ei.
  9. Bak de taartjes in het midden van de oven in ca. 30 min. goudbruin.
Cantharellentaartje met pecannoten, cranberries en brie was last modified: mei 9th, 2018 by admin
vorige blogpost
Bospaddenstoelpakketjes met notenkorst
volgende blogpost
Custard taart met hazelnoten

Misschien ook iets voor u

Appeltaart met honingnoten

Appeltaart met honingnoten

Appeltaart zonder taart

Appeltaart zonder taart maar wel met noten

Stoofperentaart met pistache

Stoofperentaart met pistache

Brood met geitenkaas, walnoten, honing en oregano

Brood met geitenkaas, walnoten, honing en oregano

Waldorf salade

Waldorf salade met walnoten en rozijnen

Vegetarische saucijs met pijnboompitten - Foodnoot - receptfoto 1

Vegetarische saucijs met pijnboompitten

Stamppot paksoi met cashewnoten

Roodlof salade met pompoenpitten

Bospaddenstoelpakketjes met notenkorst

Bospaddenstoelpakketjes met notenkorst

Millefeuille met slagroom, frambozen en pistache

Millefeuille met slagroom, frambozen en macadamia

Blog Categoriën

  • Pompoenpitten
  • Blauwe rozijnen
  • Bewust
  • Walnoot
  • Pistachenoot
  • Cashewnoten
  • Pinda's
  • Macadamia noten
  • Cranberry's
  • Pijnboompitten
  • Paranoten
  • Amandelen
  • Hazelnoten
  • Pecannoten
  • Zonnebloempitten
  • Eetmomenten
    • Ontbijt
    • 11-uurtje
    • Lunch
    • 4-uurtje
    • Diner
    • 21-uurtje
  • Recepten
    • Hapjes
    • Vegan
    • Snack
    • Salade
    • Taarten
  • Evenementen
  • Uitgelicht

Assortiment

foodnoot_assortiment2zoet
foodnoot_assortiment2naturel
foodnoot_assortiment2gezouten
foodnoot_assortiment2ongezouten
foodnoot_assortiment2raw
foodnoot_assortiment2rijst

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

    10 oktober 2018
  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

    28 september 2018
  • Kipdij saté met pindasaus

    7 september 2018
  • Caesar Salade met zonnebloempitten

    29 mei 2018

Noten paspoort

Noten paspoort

Cashewnoten

Herkomst: Brazilië
Smaak: Zoetachtige smaak
Toepassing: Cashewnoten worden vaak verwerkt in wokgerechten.

Meer over Cashewnoten

Facebook

Aanmelden nieuwsbrief

  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Footer Logo

© Copyright 2024 - All Rights Reserved Verse Klassenoten
Scottweg 47, 4462 GS Goes | +31(0)113 36 20 30 | info@klassenoten.nl


Back To Top