• Home
  • lekker! assortiment
    • 3 voor 5
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Premium Nuts
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Oven en Airfryer noten
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller
  • Home
  • lekker! assortiment
    • 3 voor 5
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Premium Nuts
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Oven en Airfryer noten
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller

verseklassenoten.nl

CashewnotenAmandelenHazelnotenEetmomentenReceptenLunchDiner

Bospaddenstoelpakketjes met notenkorst

7 december 2016
Bospaddenstoelpakketjes met notenkorst

Voor 6 pakketjes of 8 kleine borrelpakketjes
Voorbereiding: ca. 20 min.
Bereiding: 25 min.
Oventemperatuur: onder/boven: 200 ⁰C, hetelucht 180 ⁰C

Ingrediënten

  • 1 rol vers bladerdeeg 270 g
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 teen knoflook, fijngehakt
  • 450 g gemengde paddenstoelen, in kwarten gesneden
  • 1 paddenstoelen bouillonblokje, verkruimeld
  • 100 ml droge witte wijn
  • 1 el cognac
  • 125 ml crème fraîche
  • 2/3 bosje dragon, blaadjes ervan gehakt
  • Olijfolie, om in te bakken
  • 50 g gemengde noten, grof gehakt
  • 50 g kaas, geraspt
  • Peper en zout, gemalen

Bereiding

  1. De oven op 200 ⁰C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast halen.
  2. Verhit in een pan de olijfolie en bak hierin de ui en knoflook voor 10 min.
  3. Doe de paddenstoelen met een half bouillonblokje bij het uienmengsel. Zet het vuur hoog en bak voor 5 min. al roerend. Houd het vuur hoog en schenk de wijn erbij. Laat het 2 min. inkoken.
  4. Roer de cognac erdoor en voeg de crème fraîche en dragon toe.
  5. Draai het vuur laag en laat nog een minuutje zachtjes doorkoken.
  6. Breng de ragout op smaak met zout en peper.
  7. Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen. Snijd het bladerdeeg in 6 vierkantjes.
  8. Doe op elk vierkant een ruime hoeveelheid ragout. Vouw het vierkant dicht en druk de randen dicht met een vork.
  9. Bestrooi de pakketjes met de kaas en noten.
  10. Bak de pakketjes in het midden van de oven in ca. 20 min. krokant.
Bospaddenstoelpakketjes met notenkorst was last modified: mei 9th, 2018 by admin
vorige blogpost
Pompoentaart met ricotta, feta, pijnboompitten en pompoenpitten
volgende blogpost
Cantharellentaartje met pecannoten, cranberries en brie

Misschien ook iets voor u

Appeltaart zonder taart

Appeltaart zonder taart maar wel met noten

Caesar Salade met zonnebloempitten

Appel crumble met hazelnoten

Appel crumble met hazelnoten

Rauwkostsalade met witte kool en pecannoten

Power ontbijt met superfoodmix

Power ontbijt met superfoodmix

Geitenkaas bladerdeeg hapjes met walnoot en honing

Galette met vijgen, gekarameliseerde uien en walnoten

Galette met vijgen, gekarameliseerde uien en walnoten

Snackplank

Snackplank met noten

Pindasoep

Pindasoep

Cantharellentaartje met cranberries en brie

Cantharellentaartje met pecannoten, cranberries en brie

Blog Categoriën

  • Pompoenpitten
  • Blauwe rozijnen
  • Bewust
  • Walnoot
  • Pistachenoot
  • Cashewnoten
  • Pinda's
  • Macadamia noten
  • Cranberry's
  • Pijnboompitten
  • Paranoten
  • Amandelen
  • Hazelnoten
  • Pecannoten
  • Zonnebloempitten
  • Eetmomenten
    • Ontbijt
    • 11-uurtje
    • Lunch
    • 4-uurtje
    • Diner
    • 21-uurtje
  • Recepten
    • Hapjes
    • Vegan
    • Snack
    • Salade
    • Taarten
  • Evenementen
  • Uitgelicht

Assortiment

foodnoot_assortiment2zoet
foodnoot_assortiment2naturel
foodnoot_assortiment2gezouten
foodnoot_assortiment2ongezouten
foodnoot_assortiment2raw
foodnoot_assortiment2rijst

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

    10 oktober 2018
  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

    28 september 2018
  • Kipdij saté met pindasaus

    7 september 2018
  • Caesar Salade met zonnebloempitten

    29 mei 2018

foodnoot instagram

Noten paspoort

Noten paspoort

Cashewnoten

Herkomst: Brazilië
Smaak: Zoetachtige smaak
Toepassing: Cashewnoten worden vaak verwerkt in wokgerechten.

Meer over Cashewnoten

Foodnoot pinterest

Unable to load Pinterest pins for 'foodnoot'

Facebook Feed

Facebook

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

  • Kipdij saté met pindasaus

Aanmelden nieuwsbrief

  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Footer Logo

© Copyright 2022 - All Rights Reserved Verse Klassenoten
Scottweg 47, 4462 GS Goes | +31(0)113 36 20 30 | info@klassenoten.nl


Back To Top