• Home
  • lekker! assortiment
    • 3 voor 5
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Premium Nuts
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Oven en Airfryer noten
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller
  • Home
  • lekker! assortiment
    • 3 voor 5
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Premium Nuts
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Oven en Airfryer noten
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller

verseklassenoten.nl

WalnootAmandelenHazelnotenPecannotenZonnebloempittenPompoenpittenEetmomentenOntbijtReceptenLunch

Granola met noten en zaden

10 oktober 2016
Granola

Ingrediënten

  • 250 g havervlokken
  • 200 g noten en zaden (bijv. pecannoten, walnoten, amandelen, hazelnoten zonnebloempitten en pompoenpitten), grofgehakt
  • 4 el honing
  • 3 el plantaardige olie

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 165° C.
  • Meng de olie goed door het notenmengsel en voeg daarna de honing erdoor.
  • Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel hier het granola mengsel overheen.
  • Doe de granola ca. 15 min. in de oven en schep het halverwege de tijd even om.
  • Laat de granola goed afkoelen voor je het in een pot doet.

Tip: voeg na het bakken rozijnen en cranberries toe.

Granola met noten en zaden was last modified: mei 9th, 2018 by admin
vorige blogpost
Brood met geitenkaas, walnoten, honing en oregano
volgende blogpost
Havermoutrepen / dadelnotenreep

Misschien ook iets voor u

Millefeuille met slagroom, frambozen en pistache

Millefeuille met slagroom, frambozen en macadamia

Borrelplank met Camembert uit de oven met pistache en honing

Appeltaart zonder taart

Appeltaart zonder taart maar wel met noten

Pindasoep

Pindasoep

Dadel notenrepen

Havermoutrepen / dadelnotenreep

Brood met geitenkaas, walnoten, honing en oregano

Brood met geitenkaas, walnoten, honing en oregano

Pompoentaart met ricotta en feta

Pompoentaart met ricotta, feta, pijnboompitten en pompoenpitten

Borani-e bademjan met walnoten (dip van aubergine en yoghurt)

Custard taart met hazelnoten

Custard taart met hazelnoten

Roodlof salade met pompoenpitten

Blog Categoriën

  • Pompoenpitten
  • Blauwe rozijnen
  • Bewust
  • Walnoot
  • Pistachenoot
  • Cashewnoten
  • Pinda's
  • Macadamia noten
  • Cranberry's
  • Pijnboompitten
  • Paranoten
  • Amandelen
  • Hazelnoten
  • Pecannoten
  • Zonnebloempitten
  • Eetmomenten
    • Ontbijt
    • 11-uurtje
    • Lunch
    • 4-uurtje
    • Diner
    • 21-uurtje
  • Recepten
    • Hapjes
    • Vegan
    • Snack
    • Salade
    • Taarten
  • Evenementen
  • Uitgelicht

Assortiment

foodnoot_assortiment2zoet
foodnoot_assortiment2naturel
foodnoot_assortiment2gezouten
foodnoot_assortiment2ongezouten
foodnoot_assortiment2raw
foodnoot_assortiment2rijst

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

    10 oktober 2018
  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

    28 september 2018
  • Kipdij saté met pindasaus

    7 september 2018
  • Caesar Salade met zonnebloempitten

    29 mei 2018

foodnoot instagram

Noten paspoort

Noten paspoort

Cashewnoten

Herkomst: Brazilië
Smaak: Zoetachtige smaak
Toepassing: Cashewnoten worden vaak verwerkt in wokgerechten.

Meer over Cashewnoten

Foodnoot pinterest

Unable to load Pinterest pins for 'foodnoot'

Facebook Feed

Facebook

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

  • Kipdij saté met pindasaus

Aanmelden nieuwsbrief

  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Footer Logo

© Copyright 2022 - All Rights Reserved Verse Klassenoten
Scottweg 47, 4462 GS Goes | +31(0)113 36 20 30 | info@klassenoten.nl


Back To Top