• Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller
  • Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller

verseklassenoten.nl

WalnootEetmomentenReceptenLunch

Brood met geitenkaas, walnoten, honing en oregano

13 september 2016
Brood met geitenkaas, walnoten, honing en oregano

Ingrediënten voor 3 ruim boterhammen

  • ca. 10 walnoten, gebroken
  • 3 plakken brood
  • 40 g rucola
  • 200 g zachte geitenkaas
  • 1 el oreganoblaadjes
  • 1 el honing
  • Vers gemalen peper en zeezout

Bereidingswijze

Beleg de 3 plakken brood met de rucolamix. Verdeel hierover de zachte geitenkaas en strooi de walnoten en de oregano hierover. Giet de honing erover en breng het op smaak met vers gemalen peper en zeezout.

Tip: gebruik dit beleg ook eens op een eigen gemaakt notenbrood.

Brood met geitenkaas, walnoten, honing en oregano was last modified: mei 9th, 2018 by admin
vorige blogpost
Snackplank met noten
volgende blogpost
Granola met noten en zaden

Misschien ook iets voor u

Pompoensalade met geroosterde amandelen

Pompoensalade met geroosterde amandelen

Borrelplank met Camembert uit de oven met pistache en honing

Stamppot rucola met walnoten en pijnboompitten

Plaattaart met abrikozen en noten

Plaatcake met abrikozen en noten

quinoa quiche met spruiten

Quinoa Quiche met Spruiten

Groene salade met pistachenoten

Broccoliquiche met brie en cashewnoten

Broccoliquiche met brie en cashewnoten

Stoofperentaart met pistache

Stoofperentaart met pistache

Stamppot paksoi met cashewnoten

Kikkererwtenpannenkoeken met spinazie, geitenkaas en walnoten

Blog Categoriën

  • Pompoenpitten
  • Blauwe rozijnen
  • Bewust
  • Walnoot
  • Pistachenoot
  • Cashewnoten
  • Pinda's
  • Macadamia noten
  • Cranberry's
  • Pijnboompitten
  • Paranoten
  • Amandelen
  • Hazelnoten
  • Pecannoten
  • Zonnebloempitten
  • Eetmomenten
    • Ontbijt
    • 11-uurtje
    • Lunch
    • 4-uurtje
    • Diner
    • 21-uurtje
  • Recepten
    • Hapjes
    • Vegan
    • Snack
    • Salade
    • Taarten
  • Evenementen
  • Uitgelicht

Assortiment

foodnoot_assortiment2zoet
foodnoot_assortiment2naturel
foodnoot_assortiment2gezouten
foodnoot_assortiment2ongezouten
foodnoot_assortiment2raw
foodnoot_assortiment2rijst

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

    10 oktober 2018
  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

    28 september 2018
  • Kipdij saté met pindasaus

    7 september 2018
  • Caesar Salade met zonnebloempitten

    29 mei 2018

Noten paspoort

Noten paspoort

Cashewnoten

Herkomst: Brazilië
Smaak: Zoetachtige smaak
Toepassing: Cashewnoten worden vaak verwerkt in wokgerechten.

Meer over Cashewnoten

Facebook

Aanmelden nieuwsbrief

  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Footer Logo

© Copyright 2024 - All Rights Reserved Verse Klassenoten
Scottweg 47, 4462 GS Goes | +31(0)113 36 20 30 | info@klassenoten.nl


Back To Top