Voorbereiding: ca. 20 min.
Ingrediënten
- 200 g witte kool, in reepjes
- 200 g rode kool, in reepjes
- 4 wortels, geraspt
- sap van 1 limoen
- 1 tl zout
- 50 g granaatappelpitjes
- 50 g rozijnen
- 1 tl gedroogde chilivlokken
- bosje koriander, fijngehakt
- 1 rode ui, fijngesnipperd
- 50 g hazelnoten
- hazelnootolie Pelzmann
Voor de crema:
- 100 g mayonaise
- 200 gr creme fraiche
- sap van 1 limoen
- 1/2 tl gedroogde chilivlokken
Bereiding
- Meng de kool, de wortels, het limoensap en het zout in een kom. Doe het mengsel in een groot vergiet in de gootsteen en laat het ongeveer 1 uur uitlekken.
- Doe het mengsel weer in de kom en voeg de granaatappelpitjes, rozijnen, crema, chilivlokken en de helft van de koriander en fijngesnipperde rode ui toe. Meng goed
- Schep een beetje koolsla op een bord en bestrooi met de resterende koriander en rode ui. Garneer met de hazelnoten en wat hazelnootolie.
Summary
Recipe Name
Mexicaanse koolsla
Published On
Preparation Time