• Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller
  • Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller

verseklassenoten.nl

PecannotenEetmomentenLunchSaladeDiner

Rauwkostsalade met witte kool en pecannoten

15 augustus 2017

Voorbereiding: ca. 15 min.


Ingrediënten

  • 1/2 witte kool, zonder stronk in reepjes
  • 2 wortelen, in dunne staafjes
  • 1 st bleekselderij, in dunne staafjes
  • 2 lenteuitjes, in ringetjes
  • 1 takje verse bladpeterselie, fijngehakt
  • 40 g pecannoten, grof gehakt
  • 40 g rozijnen
  • sap van 1/2 limoen
  • 120 ml mayonaise
  • 1 tl worcestersaus
  • 50 g Cicioni (naar wens), gebrokkeld
  • zout en peper

Bereiding

  1. Meng in een kom de wortel, selderij, kool, lente ui en peterselie met wat zout en peper naar smaak. Schep alles om.
  2. Meng de mayonaise met de worcestersaus en het limoensap, doe bij de salade en schep het gerecht opnieuw om.
  3. Voeg als laatste de pecan noten en de rozijnen toe.
  4. Serveer de rauwkostsalade en garneer desgewenst met Cicioni.
Rauwkostsalade met witte kool en pecannoten was last modified: mei 9th, 2018 by admin
Summary
recipe image
Recipe Name
Rauwkostsalade met witte kool en pecannoten
Published On
2017-08-15
Preparation Time
15 min.
vorige blogpost
Mexicaanse koolsla met hazelnoten
volgende blogpost
Groene salade met pistachenoten

Misschien ook iets voor u

Pompoensalade met geroosterde amandelen

Pompoensalade met geroosterde amandelen

Snackplank

Snackplank met noten

Banaan van de BBQ met chocolade en hazelnoten

Power ontbijt met superfoodmix

Power ontbijt met superfoodmix

Havermout ontbijt

Havermout ontbijt met walnoten en pecannoten

Baghlava met amandelen en pistachenoten

Quiche met gerookte zalm en spinazie

Quiche met gerookte zalm, spinazie en pijnboompitten

Pompoentaart met ricotta en feta

Pompoentaart met ricotta, feta, pijnboompitten en pompoenpitten

Stamppot paksoi met cashewnoten

Kikkererwtenpannenkoeken met spinazie, geitenkaas en walnoten

Blog Categoriën

  • Pompoenpitten
  • Blauwe rozijnen
  • Bewust
  • Walnoot
  • Pistachenoot
  • Cashewnoten
  • Pinda's
  • Macadamia noten
  • Cranberry's
  • Pijnboompitten
  • Paranoten
  • Amandelen
  • Hazelnoten
  • Pecannoten
  • Zonnebloempitten
  • Eetmomenten
    • Ontbijt
    • 11-uurtje
    • Lunch
    • 4-uurtje
    • Diner
    • 21-uurtje
  • Recepten
    • Hapjes
    • Vegan
    • Snack
    • Salade
    • Taarten
  • Evenementen
  • Uitgelicht

Assortiment

foodnoot_assortiment2zoet
foodnoot_assortiment2naturel
foodnoot_assortiment2gezouten
foodnoot_assortiment2ongezouten
foodnoot_assortiment2raw
foodnoot_assortiment2rijst

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

    10 oktober 2018
  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

    28 september 2018
  • Kipdij saté met pindasaus

    7 september 2018
  • Caesar Salade met zonnebloempitten

    29 mei 2018

Noten paspoort

Noten paspoort

Cashewnoten

Herkomst: Brazilië
Smaak: Zoetachtige smaak
Toepassing: Cashewnoten worden vaak verwerkt in wokgerechten.

Meer over Cashewnoten

Facebook

Aanmelden nieuwsbrief

  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Footer Logo

© Copyright 2024 - All Rights Reserved Verse Klassenoten
Scottweg 47, 4462 GS Goes | +31(0)113 36 20 30 | info@klassenoten.nl


Back To Top