• Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller
  • Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller

verseklassenoten.nl

HazelnotenPecannotenEetmomentenReceptenDiner

Stamppot met spruiten, noten en spek

9 maart 2017
Stamppot spruiten met noten en spek

Voor 4 personen
Voorbereiding: ca. 15 min.
Bereiding: 30 min.
Oventemperatuur: /


Ingrediënten

    • 400 g kruimige aardappelen, geschild en gehalveerd
    • 400 g spruiten, schoongemaakt
    • 50 g blauw schimmelkaas
    • 125 g gerookte spekblokjes
    • 40 g hazelnoten
    • 40 g pecannoten
    • Peper en zout, gemalen

Bereiding

  1. Blancheer de spruiten in 4-6 minuten in gezouten kokend water. Laat afkoelen en snijd ze in kwarten.
  2. Kook de aardappels gaar in ca. 20 minuten.
  3. Hak de noten grof.
  4. Bak de spekblokjes in een koekenpan en voeg na de 3 minuten de noten toe. Bak tot de noten en het spek krokant zijn.
  5. Giet de aardappels af en stamp tot een puree. Meng de yoghurt en de kaas erdoor.
  6. Schep hierna de spruiten erdoor.
  7. Breng op smaak met peper en zout en garneer met de spek en noten.
Stamppot met spruiten, noten en spek was last modified: mei 9th, 2018 by admin
Summary
recipe image
Recipe Name
Stamppot met spruiten, noten en spek
Published On
2017-03-09
Preparation Time
15 min.
Cook Time
30 min.
Total Time
45 min.
Average Rating
11stargraygraygraygray Based on 1 Review(s)
saladeStamppot
vorige blogpost
Waldorf salade met walnoten en rozijnen
volgende blogpost
Word je dik van noten?

Misschien ook iets voor u

Snackplank

Snackplank met noten

Waldorf salade

Waldorf salade met walnoten en rozijnen

Plaattaart met abrikozen en noten

Plaatcake met abrikozen en noten

Kikkererwtenpannenkoeken met spinazie, geitenkaas en walnoten

Stamppot paksoi met cashewnoten

quinoa quiche met spruiten

Quinoa Quiche met Spruiten

Appeltaart met gemende ongebrande noten

Appeltaart met gemengde ongebrande noten

Appel galette met noten gezouten karamel

Appel galette met noten gezouten karamel

Appel crumble met hazelnoten

Appel crumble met hazelnoten

Banaan van de BBQ met chocolade en hazelnoten

Blog Categoriën

  • Pompoenpitten
  • Blauwe rozijnen
  • Bewust
  • Walnoot
  • Pistachenoot
  • Cashewnoten
  • Pinda's
  • Macadamia noten
  • Cranberry's
  • Pijnboompitten
  • Paranoten
  • Amandelen
  • Hazelnoten
  • Pecannoten
  • Zonnebloempitten
  • Eetmomenten
    • Ontbijt
    • 11-uurtje
    • Lunch
    • 4-uurtje
    • Diner
    • 21-uurtje
  • Recepten
    • Hapjes
    • Vegan
    • Snack
    • Salade
    • Taarten
  • Evenementen
  • Uitgelicht

Assortiment

foodnoot_assortiment2zoet
foodnoot_assortiment2naturel
foodnoot_assortiment2gezouten
foodnoot_assortiment2ongezouten
foodnoot_assortiment2raw
foodnoot_assortiment2rijst

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

    10 oktober 2018
  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

    28 september 2018
  • Kipdij saté met pindasaus

    7 september 2018
  • Caesar Salade met zonnebloempitten

    29 mei 2018

Noten paspoort

Noten paspoort

Cashewnoten

Herkomst: Brazilië
Smaak: Zoetachtige smaak
Toepassing: Cashewnoten worden vaak verwerkt in wokgerechten.

Meer over Cashewnoten

Facebook

Aanmelden nieuwsbrief

  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Footer Logo

© Copyright 2024 - All Rights Reserved Verse Klassenoten
Scottweg 47, 4462 GS Goes | +31(0)113 36 20 30 | info@klassenoten.nl


Back To Top