• Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller
  • Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller

verseklassenoten.nl

BewustWalnootBlauwe rozijnenEetmomentenReceptenSalade

Waldorf salade met walnoten en rozijnen

9 maart 2017
Waldorf salade

Voor 2 personen
Voorbereiding: ca. 15 min.
Bereiding: 15 min.
Oventemperatuur: /

Ingrediënten

    • 1 stevige frisse appel, in dunne reepjes gesneden
    • 2 stengels bleekselderij, in dunne reepjes gesneden
    • 4 handen fijne sla
    • 50 g walnoten
    • 30 g rozijnen
    • 1 tl dijonmosterd
    • 1 el witte wijnazijn
    • 1 el mayonaise
    • 1 el yoghurt
    • Peper en zout, gemalen

Bereiding

  1. Meng de appel en de bleekselderij met de sla.
  2. Maak een dressing door de mosterd, azijn, mayonaise en yoghurt te mengen.
  3. Meng de salade met de dressing.
  4. Serveer op een bord en garneer met de walnoten en rozijnen.
Waldorf salade met walnoten en rozijnen was last modified: mei 9th, 2018 by admin
Summary
recipe image
Recipe Name
Waldorf salade
Published On
2017-03-09
Preparation Time
15 min.
Cook Time
15 min.
Total Time
30 min.
salade
vorige blogpost
Menu vol noten
volgende blogpost
Stamppot met spruiten, noten en spek

Misschien ook iets voor u

Kipdij saté met pindasaus

Brood met geitenkaas, walnoten, honing en oregano

Brood met geitenkaas, walnoten, honing en oregano

Dadel notenrepen

Menu vol noten

Plaattaart met abrikozen en noten

Plaatcake met abrikozen en noten

Stamppot spruiten met noten en spek

Stamppot met spruiten, noten en spek

Rustiek brood met Cranberry’s en Pecannoten, heerlijk met de pindakaas van de Pindakaaswinkel!

Borani-e bademjan met walnoten (dip van aubergine en yoghurt)

Pompoentaart met ricotta en feta

Pompoentaart met ricotta, feta, pijnboompitten en pompoenpitten

Notenbrood met noten en pitten

Notenbrood met noten en pitten

Chocola in bladerdeeg - Foodnoot - receptfoto

Chocoladereep in bladerdeeg met hazelnoten

Blog Categoriën

  • Pompoenpitten
  • Blauwe rozijnen
  • Bewust
  • Walnoot
  • Pistachenoot
  • Cashewnoten
  • Pinda's
  • Macadamia noten
  • Cranberry's
  • Pijnboompitten
  • Paranoten
  • Amandelen
  • Hazelnoten
  • Pecannoten
  • Zonnebloempitten
  • Eetmomenten
    • Ontbijt
    • 11-uurtje
    • Lunch
    • 4-uurtje
    • Diner
    • 21-uurtje
  • Recepten
    • Hapjes
    • Vegan
    • Snack
    • Salade
    • Taarten
  • Evenementen
  • Uitgelicht

Assortiment

foodnoot_assortiment2zoet
foodnoot_assortiment2naturel
foodnoot_assortiment2gezouten
foodnoot_assortiment2ongezouten
foodnoot_assortiment2raw
foodnoot_assortiment2rijst

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

    10 oktober 2018
  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

    28 september 2018
  • Kipdij saté met pindasaus

    7 september 2018
  • Caesar Salade met zonnebloempitten

    29 mei 2018

Noten paspoort

Noten paspoort

Cashewnoten

Herkomst: Brazilië
Smaak: Zoetachtige smaak
Toepassing: Cashewnoten worden vaak verwerkt in wokgerechten.

Meer over Cashewnoten

Facebook

Aanmelden nieuwsbrief

  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Footer Logo

© Copyright 2024 - All Rights Reserved Verse Klassenoten
Scottweg 47, 4462 GS Goes | +31(0)113 36 20 30 | info@klassenoten.nl


Back To Top