Voor 4 personen
Voorbereiding: ca. 10 min.
Bereiding: 20 min.
Ingrediënten
- 1 kg kruimige aardappel, geschild en in stukken
- 200 g rucola
- 150 ml melk
- 75 g Parmezaanse kaas
- 50 g zongedroogde tomaten, in stukken gesneden
- 30 g walnoten
- 20 g pijnboompitten
Bereiding
- Kook de aardappels gaar in 20 min. Verwarm intussen de melk.
- Stamp, zodra de ze gaar zijn, de aardappels fijn. Voeg de melk toe en meng tot een smeuïge puree.
- Roer dan de rucola, stukjes gedroogde tomaten en 50 g van de Parmezaanse kaas erdoor.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Bak in een droge pan de walnoten en pijnboompitten tot deze licht gekleurd zijn en strooi dit met de rest van de Parmezaanse kaas over de stamppot.
Summary
![recipe image](https://verseklassenoten.nl/wp-content/uploads/2017/06/Schermafbeelding-2017-06-21-om-11.59.56.png)
Recipe Name
Stamppot rucola
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
![1star](https://verseklassenoten.nl/wp-content/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/images/1star.png)
![1star](https://verseklassenoten.nl/wp-content/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/images/1star.png)
![1star](https://verseklassenoten.nl/wp-content/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/images/1star.png)
![1star](https://verseklassenoten.nl/wp-content/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/images/1star.png)
![1star](https://verseklassenoten.nl/wp-content/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/images/1star.png)