• Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller
  • Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller

verseklassenoten.nl

WalnootPijnboompittenEetmomentenReceptenDiner

Stamppot rucola met walnoten en pijnboompitten

21 juni 2017

Voor 4 personen
Voorbereiding: ca. 10 min.
Bereiding: 20 min.


Ingrediënten

  • 1 kg kruimige aardappel, geschild en in stukken
  • 200 g rucola
  • 150 ml melk
  • 75 g Parmezaanse kaas
  • 50 g zongedroogde tomaten, in stukken gesneden
  • 30 g walnoten
  • 20 g pijnboompitten

Bereiding

  1. Kook de aardappels gaar in 20 min. Verwarm intussen de melk.
  2. Stamp, zodra de ze gaar zijn, de aardappels fijn. Voeg de melk toe en meng tot een smeuïge puree.
  3. Roer dan de rucola, stukjes gedroogde tomaten en 50 g van de Parmezaanse kaas erdoor.
  4. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Bak in een droge pan de walnoten en pijnboompitten tot deze licht gekleurd zijn en strooi dit met de rest van de Parmezaanse kaas over de stamppot.
Stamppot rucola met walnoten en pijnboompitten was last modified: mei 9th, 2018 by admin
Summary
recipe image
Recipe Name
Stamppot rucola
Published On
2017-06-21
Preparation Time
10 min.
Cook Time
20 min.
Total Time
30 min.
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Stamppotrucolazomers
vorige blogpost
Wat is het verschil tussen rauwe, gebrande en geroosterde noten?
volgende blogpost
Stamppot paksoi met cashewnoten

Misschien ook iets voor u

Mexicaanse koolsla met hazelnoten

Perzik van de BBQ met pistachenoten

Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

quinoa quiche met spruiten

Quinoa Quiche met Spruiten

Havermout ontbijt

Havermout ontbijt met walnoten en pecannoten

Stamppot spruiten met noten en spek

Stamppot met spruiten, noten en spek

Pindasoep

Pindasoep

Kipdij saté met pindasaus

Plaattaart met abrikozen en noten

Plaatcake met abrikozen en noten

Stoofperentaart met pistache

Stoofperentaart met pistache

Blog Categoriën

  • Pompoenpitten
  • Blauwe rozijnen
  • Bewust
  • Walnoot
  • Pistachenoot
  • Cashewnoten
  • Pinda's
  • Macadamia noten
  • Cranberry's
  • Pijnboompitten
  • Paranoten
  • Amandelen
  • Hazelnoten
  • Pecannoten
  • Zonnebloempitten
  • Eetmomenten
    • Ontbijt
    • 11-uurtje
    • Lunch
    • 4-uurtje
    • Diner
    • 21-uurtje
  • Recepten
    • Hapjes
    • Vegan
    • Snack
    • Salade
    • Taarten
  • Evenementen
  • Uitgelicht

Assortiment

foodnoot_assortiment2zoet
foodnoot_assortiment2naturel
foodnoot_assortiment2gezouten
foodnoot_assortiment2ongezouten
foodnoot_assortiment2raw
foodnoot_assortiment2rijst

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

    10 oktober 2018
  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

    28 september 2018
  • Kipdij saté met pindasaus

    7 september 2018
  • Caesar Salade met zonnebloempitten

    29 mei 2018

Noten paspoort

Noten paspoort

Cashewnoten

Herkomst: Brazilië
Smaak: Zoetachtige smaak
Toepassing: Cashewnoten worden vaak verwerkt in wokgerechten.

Meer over Cashewnoten

Facebook

Aanmelden nieuwsbrief

  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Footer Logo

© Copyright 2024 - All Rights Reserved Verse Klassenoten
Scottweg 47, 4462 GS Goes | +31(0)113 36 20 30 | info@klassenoten.nl


Back To Top