• Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller
  • Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller

verseklassenoten.nl

ZonnebloempittenPompoenpittenWalnootAmandelenPecannotenEetmomentenRecepten11-uurtjeSnackLunch4-uurtje

Havermoutrepen / dadelnotenreep

10 oktober 2016
Dadel notenrepen

Ingrediënten voor ongeveer 10-12 havermout dadelrepen

  • 150 g havervlokken
  • 150 g noten (amandelen, walnoten, pecannoten), pompoentpitten en zonnebloempitten, grofgehakt
  • 200 g dadels
  • 4 el honing
  • Snufje zeezout

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175° C boven-/onderwarmte
  2. Doe de dadels in de keukenmachine of foodprocessor en maal de dadels fijn tot een dadelpuree. Voeg eventueel een klein beetje water toe zodat het malen wat beter gaat.
  3. Doe de noten, pitten en havermout bij de dadelpuree in de keukenmachine. Voeg een klein beetje zeezout toe. Laat even draaien zodat alles goed mengt.
  4. Schep het dadelnotenmengsel in een kom en voeg de honing toe. Roer door elkaar totdat alles goed aan elkaar plakt.
  5. Bekleed een lage bakvorm (+/- 18 bij 25) met bakpapier. Schep het dadelmengsel hierin en verdeel over de vorm, zodat het ongeveer 5 cm dik is. Strijk plat met een spatel.
  6. Bak de repen ongeveer in ca. 25-30 min. in de oven, totdat ze lichtbruin zijn.
  7. Laat het geheel eerst afkoelen, til daarna het dadelmengsel uit de vorm op een plank en snijd in repen.
Havermoutrepen / dadelnotenreep was last modified: mei 9th, 2018 by admin
Havermoutrepen
vorige blogpost
Granola met noten en zaden
volgende blogpost
Notenbrood met noten en pitten

Misschien ook iets voor u

Stamppot spruiten met noten en spek

Stamppot met spruiten, noten en spek

Rauwkostsalade met witte kool en pecannoten

Millefeuille met slagroom, frambozen en pistache

Millefeuille met slagroom, frambozen en macadamia

Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

Galette met vijgen, gekarameliseerde uien en walnoten

Galette met vijgen, gekarameliseerde uien en walnoten

Perenplaattaart met hazelnootpasta

Perenplaattaart met hazelnootpasta

quinoa quiche met spruiten

Quinoa Quiche met Spruiten

Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

Stamppot paksoi met cashewnoten

Yoghurt ontbijt

Yoghurt ontbijt met pecannoten

Blog Categoriën

  • Pompoenpitten
  • Blauwe rozijnen
  • Bewust
  • Walnoot
  • Pistachenoot
  • Cashewnoten
  • Pinda's
  • Macadamia noten
  • Cranberry's
  • Pijnboompitten
  • Paranoten
  • Amandelen
  • Hazelnoten
  • Pecannoten
  • Zonnebloempitten
  • Eetmomenten
    • Ontbijt
    • 11-uurtje
    • Lunch
    • 4-uurtje
    • Diner
    • 21-uurtje
  • Recepten
    • Hapjes
    • Vegan
    • Snack
    • Salade
    • Taarten
  • Evenementen
  • Uitgelicht

Assortiment

foodnoot_assortiment2zoet
foodnoot_assortiment2naturel
foodnoot_assortiment2gezouten
foodnoot_assortiment2ongezouten
foodnoot_assortiment2raw
foodnoot_assortiment2rijst

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

    10 oktober 2018
  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

    28 september 2018
  • Kipdij saté met pindasaus

    7 september 2018
  • Caesar Salade met zonnebloempitten

    29 mei 2018

Noten paspoort

Noten paspoort

Cashewnoten

Herkomst: Brazilië
Smaak: Zoetachtige smaak
Toepassing: Cashewnoten worden vaak verwerkt in wokgerechten.

Meer over Cashewnoten

Facebook

Aanmelden nieuwsbrief

  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Footer Logo

© Copyright 2024 - All Rights Reserved Verse Klassenoten
Scottweg 47, 4462 GS Goes | +31(0)113 36 20 30 | info@klassenoten.nl


Back To Top