Voorbereiding: ca. 15 min.
Ingrediënten
- 1/2 witte kool, zonder stronk in reepjes
- 2 wortelen, in dunne staafjes
- 1 st bleekselderij, in dunne staafjes
- 2 lenteuitjes, in ringetjes
- 1 takje verse bladpeterselie, fijngehakt
- 40 g pecannoten, grof gehakt
- 40 g rozijnen
- sap van 1/2 limoen
- 120 ml mayonaise
- 1 tl worcestersaus
- 50 g Cicioni (naar wens), gebrokkeld
- zout en peper
Bereiding
- Meng in een kom de wortel, selderij, kool, lente ui en peterselie met wat zout en peper naar smaak. Schep alles om.
- Meng de mayonaise met de worcestersaus en het limoensap, doe bij de salade en schep het gerecht opnieuw om.
- Voeg als laatste de pecan noten en de rozijnen toe.
- Serveer de rauwkostsalade en garneer desgewenst met Cicioni.
Summary
Recipe Name
Rauwkostsalade met witte kool en pecannoten
Published On
Preparation Time