Voorbereiding: ca. 5 min.
Bereidingstijd: ca. 20 – 25 min.
Ingrediënten
- 1 rol vers bladerdeeg
- 1 reep pure chocolade
- 50 g hazelnoten, grof gehakt
- 1 ei om te bestrijken
Bereiding
- Haal het bladerdeeg ca. 10 minuten voor bereiding uit de koelkast.
- Rol het deeg op het bakpapier uit en leg de chocoladereep in het midden. Snij het deeg naast de reep in (tot bijna aan de chocolade in reepjes van ca 1 cm), zodat je het kruislings over deeg heen kunt slaan.
Hou aan de boven- en onderkant ca. 3 cm over. - Sla de boven- en onderkant over de chocolade en sla daarna een strook van rechts, dan van links over de chocolade en herhaal dit tot bovenaan.
- Bestrijk het deeg met ei en bestrooi het met de gehakte hazelnoten.
- Bak het in 20 tot 25 krokant en goudbruin.
Summary
Recipe Name
Chocoladereep in bladerdeeg met hazelnoten
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
1 Review(s) Based on