• Home
  • lekker! assortiment
    • 3 voor 5
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Premium Nuts
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Oven en Airfryer noten
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller
  • Home
  • lekker! assortiment
    • 3 voor 5
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Premium Nuts
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Oven en Airfryer noten
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller

verseklassenoten.nl

PijnboompittenEetmomentenReceptenDiner

Vegetarische saucijs met pijnboompitten

15 november 2017
Vegetarische saucijs met pijnboompitten - Foodnoot - receptfoto 1

Voorbereiding: ca. 20 min.
Bereidingstijd: ca. 25 min.

Ingrediënten

  • 1 rol vers bladerdeeg 270 g
  • 200 g vegetarisch gehakt
  • 5 takjes tijm, geritst
  • 70 g feta
  • 1/2 ui, fijngesnipperd
  • 1 el pikante pepers, fijngehakt of sambal
  • 1 rode puntpaprika, fijngesneden
  • 1 ei, heel
  • 1 ei losgeklopt
  • Peper en zout, gemalen
  • 20 g pijnboompitten
  • 1 tl tijmblaadjes

 

Bereiding

  1. De oven op 220⁰ C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast halen.
  2. Maak de vulling. Meng hiervoor het vegetarisch gehakt samen met het hele ei, paprika, sambal, tijm, oregano, feta en paprika. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Rol het deeg uit met het bakpapier en leg op de bakplaat. Leg over de lengte van het deeg de vulling in een staaf. Rol vervolgens het deeg eromheen, zodat je een gehaktstaaf krijgt.
  4. Leg de staaf in de gekozen vorm en besmeer met het losklopte ei. Bestrooi met pijnboompitten en tijmblaadjes. Bak af in de oven voor 35 min. tot een goudbruin resultaat.
Vegetarische saucijs met pijnboompitten was last modified: mei 9th, 2018 by admin
Summary
recipe image
Recipe Name
Vegetarische saucijs met pijnboompitten
Published On
2017-11-15
Preparation Time
20 min.
Cook Time
25 min.
Total Time
45 min.
vorige blogpost
Chocoladereep in bladerdeeg met hazelnoten
volgende blogpost
Quinoa Quiche met Spruiten

Misschien ook iets voor u

Baghlava met amandelen en pistachenoten

Quiche met gerookte zalm en spinazie

Quiche met gerookte zalm, spinazie en pijnboompitten

Granola

Granola met noten en zaden

Kikkererwtenpannenkoeken met spinazie, geitenkaas en walnoten

quinoa quiche met spruiten

Quinoa Quiche met Spruiten

Waldorf salade

Waldorf salade met walnoten en rozijnen

Havermout ontbijt

Havermout ontbijt met walnoten en pecannoten

Brood met geitenkaas, walnoten, honing en oregano

Brood met geitenkaas, walnoten, honing en oregano

Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

Millefeuille met slagroom, frambozen en pistache

Millefeuille met slagroom, frambozen en macadamia

Blog Categoriën

  • Pompoenpitten
  • Blauwe rozijnen
  • Bewust
  • Walnoot
  • Pistachenoot
  • Cashewnoten
  • Pinda's
  • Macadamia noten
  • Cranberry's
  • Pijnboompitten
  • Paranoten
  • Amandelen
  • Hazelnoten
  • Pecannoten
  • Zonnebloempitten
  • Eetmomenten
    • Ontbijt
    • 11-uurtje
    • Lunch
    • 4-uurtje
    • Diner
    • 21-uurtje
  • Recepten
    • Hapjes
    • Vegan
    • Snack
    • Salade
    • Taarten
  • Evenementen
  • Uitgelicht

Assortiment

foodnoot_assortiment2zoet
foodnoot_assortiment2naturel
foodnoot_assortiment2gezouten
foodnoot_assortiment2ongezouten
foodnoot_assortiment2raw
foodnoot_assortiment2rijst

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

    10 oktober 2018
  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

    28 september 2018
  • Kipdij saté met pindasaus

    7 september 2018
  • Caesar Salade met zonnebloempitten

    29 mei 2018

foodnoot instagram

Noten paspoort

Noten paspoort

Cashewnoten

Herkomst: Brazilië
Smaak: Zoetachtige smaak
Toepassing: Cashewnoten worden vaak verwerkt in wokgerechten.

Meer over Cashewnoten

Foodnoot pinterest

Unable to load Pinterest pins for 'foodnoot'

Facebook Feed

Facebook

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

  • Kipdij saté met pindasaus

Aanmelden nieuwsbrief

  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Footer Logo

© Copyright 2022 - All Rights Reserved Verse Klassenoten
Scottweg 47, 4462 GS Goes | +31(0)113 36 20 30 | info@klassenoten.nl


Back To Top