• Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Oven en Airfryer noten
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller
  • Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Oven en Airfryer noten
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller

verseklassenoten.nl

HazelnotenHapjesEetmomentenSnack4-uurtje21-uurtje

Chocoladereep in bladerdeeg met hazelnoten

15 november 2017
Chocola in bladerdeeg - Foodnoot - receptfoto

Voorbereiding: ca. 5 min.
Bereidingstijd: ca. 20 – 25 min.

Ingrediënten

  • 1 rol vers bladerdeeg
  • 1 reep pure chocolade
  • 50 g hazelnoten, grof gehakt
  • 1 ei om te bestrijken

 

Bereiding

  1. Haal het bladerdeeg ca. 10 minuten voor bereiding uit de koelkast.
  2. Rol het deeg op het bakpapier uit en leg de chocoladereep in het midden. Snij het deeg naast de reep in (tot bijna aan de chocolade in reepjes van ca 1 cm), zodat je het kruislings over deeg heen kunt slaan.
    Hou aan de boven- en onderkant ca. 3 cm over.
  3. Sla de boven- en onderkant over de chocolade en sla daarna een strook van rechts, dan van links over de chocolade en herhaal dit tot bovenaan.
  4. Bestrijk het deeg met ei en bestrooi het met de gehakte hazelnoten.
  5. Bak het in 20 tot 25 krokant en goudbruin.
Chocoladereep in bladerdeeg met hazelnoten was last modified: mei 9th, 2018 by admin
Summary
recipe image
Recipe Name
Chocoladereep in bladerdeeg met hazelnoten
Published On
2017-11-15
Preparation Time
10 min.
Cook Time
20 min.
Total Time
30 min..
Average Rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)
vorige blogpost
Noten tijdens de zwangerschap en bij borstvoeding
volgende blogpost
Vegetarische saucijs met pijnboompitten

Misschien ook iets voor u

Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

Biologisch assortiment

Biologisch assortiment

Pompoentaart met ricotta en feta

Pompoentaart met ricotta, feta, pijnboompitten en pompoenpitten

Rustiek brood met Cranberry’s en Pecannoten, heerlijk met de pindakaas van de Pindakaaswinkel!

Granola

Granola met noten en zaden

Baghlava met amandelen en pistachenoten

Appeltaart zonder taart

Appeltaart zonder taart maar wel met noten

Geitenkaas bladerdeeg hapjes met walnoot en honing

Banaan van de BBQ met chocolade en hazelnoten

Waldorf salade

Waldorf salade met walnoten en rozijnen

Blog Categoriën

  • Pompoenpitten
  • Blauwe rozijnen
  • Bewust
  • Walnoot
  • Pistachenoot
  • Cashewnoten
  • Pinda's
  • Macadamia noten
  • Cranberry's
  • Pijnboompitten
  • Paranoten
  • Amandelen
  • Hazelnoten
  • Pecannoten
  • Zonnebloempitten
  • Eetmomenten
    • Ontbijt
    • 11-uurtje
    • Lunch
    • 4-uurtje
    • Diner
    • 21-uurtje
  • Recepten
    • Hapjes
    • Vegan
    • Snack
    • Salade
    • Taarten
  • Evenementen
  • Uitgelicht

Assortiment

foodnoot_assortiment2zoet
foodnoot_assortiment2naturel
foodnoot_assortiment2gezouten
foodnoot_assortiment2ongezouten
foodnoot_assortiment2raw
foodnoot_assortiment2rijst

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

    10 oktober 2018
  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

    28 september 2018
  • Kipdij saté met pindasaus

    7 september 2018
  • Caesar Salade met zonnebloempitten

    29 mei 2018

foodnoot instagram

Noten paspoort

Noten paspoort

Cashewnoten

Herkomst: Brazilië
Smaak: Zoetachtige smaak
Toepassing: Cashewnoten worden vaak verwerkt in wokgerechten.

Meer over Cashewnoten

Facebook

Aanmelden nieuwsbrief

  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Footer Logo

© Copyright 2023 - All Rights Reserved Verse Klassenoten
Scottweg 47, 4462 GS Goes | +31(0)113 36 20 30 | info@klassenoten.nl


Back To Top