6,6K
Bereiding
Voorbereiding: ca. 15 min.
Ingrediënten
- 75 g peulen
- 75 g sugarsnaps
- 30 g tuinbonen, gedopt
- 50 g rucola
- 40 g zachte geitenkaas (clever blanc), gebrokkeld
- 20 g pistachenoten
- peerazijn Pelzmann
- arachideolie
- citroen
- Franse/gele mosterd
- peper en zout
Bereiding
- Blancheer de peulen, sugarsnaps en tuinbonen 2-3 minuten in gezouten kokend water.
- Spoel af met koud water om het kookproces te stoppen.
- Maak van de azijn, olie, citroensap, mosterd en peper en zout een dressing.
- Meng de dressing met de peulen en de rucola. Voeg de geitenkaas toe en garneer met de pistache noten.
Summary

Recipe Name




Based on 1 Review(s)
Groene salade met pistachenoten
Published On
Preparation Time
Average Rating




