• Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller
  • Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller

verseklassenoten.nl

PistachenootEetmomentenReceptenLunchSaladeDiner

Groene salade met pistachenoten

21 augustus 2017

Voorbereiding: ca. 15 min.


Ingrediënten

  • 75 g peulen
  • 75 g sugarsnaps
  • 30 g tuinbonen, gedopt
  • 50 g rucola
  • 40 g zachte geitenkaas (clever blanc), gebrokkeld
  • 20 g pistachenoten
  • peerazijn Pelzmann
  • arachideolie
  • citroen
  • Franse/gele mosterd
  • peper en zout

Bereiding

  1. Blancheer de peulen, sugarsnaps en tuinbonen 2-3 minuten in gezouten kokend water.
  2. Spoel af met koud water om het kookproces te stoppen.
  3. Maak van de azijn, olie, citroensap, mosterd en peper en zout een dressing.
  4. Meng de dressing met de peulen en de rucola. Voeg de geitenkaas toe en garneer met de pistache noten.
Groene salade met pistachenoten was last modified: mei 9th, 2018 by admin
Summary
recipe image
Recipe Name
Groene salade met pistachenoten
Published On
2017-08-21
Preparation Time
15 min.
Average Rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)
vorige blogpost
Rauwkostsalade met witte kool en pecannoten
volgende blogpost
Roodlof salade met pompoenpitten

Misschien ook iets voor u

Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

Mexicaanse koolsla met hazelnoten

Perenplaattaart met hazelnootpasta

Perenplaattaart met hazelnootpasta

Caesar Salade met zonnebloempitten

Yoghurt ontbijt

Yoghurt ontbijt met pecannoten

Roodlof salade met pompoenpitten

Brood met geitenkaas, walnoten, honing en oregano

Brood met geitenkaas, walnoten, honing en oregano

Borrelplank met Camembert uit de oven met pistache en honing

Rauwkostsalade met witte kool en pecannoten

Galette met vijgen, gekarameliseerde uien en walnoten

Galette met vijgen, gekarameliseerde uien en walnoten

Blog Categoriën

  • Pompoenpitten
  • Blauwe rozijnen
  • Bewust
  • Walnoot
  • Pistachenoot
  • Cashewnoten
  • Pinda's
  • Macadamia noten
  • Cranberry's
  • Pijnboompitten
  • Paranoten
  • Amandelen
  • Hazelnoten
  • Pecannoten
  • Zonnebloempitten
  • Eetmomenten
    • Ontbijt
    • 11-uurtje
    • Lunch
    • 4-uurtje
    • Diner
    • 21-uurtje
  • Recepten
    • Hapjes
    • Vegan
    • Snack
    • Salade
    • Taarten
  • Evenementen
  • Uitgelicht

Assortiment

foodnoot_assortiment2zoet
foodnoot_assortiment2naturel
foodnoot_assortiment2gezouten
foodnoot_assortiment2ongezouten
foodnoot_assortiment2raw
foodnoot_assortiment2rijst

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

    10 oktober 2018
  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

    28 september 2018
  • Kipdij saté met pindasaus

    7 september 2018
  • Caesar Salade met zonnebloempitten

    29 mei 2018

Noten paspoort

Noten paspoort

Cashewnoten

Herkomst: Brazilië
Smaak: Zoetachtige smaak
Toepassing: Cashewnoten worden vaak verwerkt in wokgerechten.

Meer over Cashewnoten

Facebook

Aanmelden nieuwsbrief

  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Footer Logo

© Copyright 2024 - All Rights Reserved Verse Klassenoten
Scottweg 47, 4462 GS Goes | +31(0)113 36 20 30 | info@klassenoten.nl


Back To Top