• Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller
  • Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller

verseklassenoten.nl

HazelnotenPompoenpittenEetmomentenRecepten11-uurtje4-uurtjeTaarten

Perenplaattaart met hazelnootpasta

12 oktober 2016
Perenplaattaart met hazelnootpasta

Voor 1 taartvorm Ø 24 cm

  • 1 rol koelvers bladerdeeg 270 g
  • 4 rijpe peren
  • 300 g hazelnootpasta
  • 150 g roomkaas
  • 1/2 biologische citroen
  • 1 el (gesuikerde) pompoenpitten

Bereiding

  • In een ruime pan het water aan de kook brengen. De peren schillen, het steeltje laten zitten, en de peren inwrijven met citroen. In ca. 15 min. koken, uit de pan nemen en af laten koelen.
  • Oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de verpakking voorbereiden.
  • Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen. Vouw ca. 1 cm van het deeg naar binnen, zodat er een opstaande rand ontstaat. Prik gaatjes met een vork in de bodem.
  • De roomkaas en de hazelnootpasta vermengen en het bladerdeeg tot aan de rand bestrijken.
  • De peren halveren en het steeltje steeds aan 1 helft laten zitten. De peren in 2 rijen op de taart leggen, met de steeltjes naar beneden.
  • Met (gesuikerde) pompoenpitten bestrooien en in het midden van de oven in 15 – 20 min. goudbruin bakken. Na het bakken even af laten koelen.
Perenplaattaart met hazelnootpasta was last modified: mei 9th, 2018 by admin
vorige blogpost
Broccoliquiche met brie en cashewnoten
volgende blogpost
Noten: verrassend volwaardig

Misschien ook iets voor u

Caesar Salade met zonnebloempitten

Speltbrood met pompoenpitten

Banaan van de BBQ met chocolade en hazelnoten

Broccoliquiche met brie en cashewnoten

Broccoliquiche met brie en cashewnoten

Mexicaanse koolsla met hazelnoten

Appeltaart met gemende ongebrande noten

Appeltaart met gemengde ongebrande noten

Gado Gado met pinda’s

Chocola in bladerdeeg - Foodnoot - receptfoto

Chocoladereep in bladerdeeg met hazelnoten

Notenbrood met noten en pitten

Notenbrood met noten en pitten

Stamppot spruiten met noten en spek

Stamppot met spruiten, noten en spek

Blog Categoriën

  • Pompoenpitten
  • Blauwe rozijnen
  • Bewust
  • Walnoot
  • Pistachenoot
  • Cashewnoten
  • Pinda's
  • Macadamia noten
  • Cranberry's
  • Pijnboompitten
  • Paranoten
  • Amandelen
  • Hazelnoten
  • Pecannoten
  • Zonnebloempitten
  • Eetmomenten
    • Ontbijt
    • 11-uurtje
    • Lunch
    • 4-uurtje
    • Diner
    • 21-uurtje
  • Recepten
    • Hapjes
    • Vegan
    • Snack
    • Salade
    • Taarten
  • Evenementen
  • Uitgelicht

Assortiment

foodnoot_assortiment2zoet
foodnoot_assortiment2naturel
foodnoot_assortiment2gezouten
foodnoot_assortiment2ongezouten
foodnoot_assortiment2raw
foodnoot_assortiment2rijst

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

    10 oktober 2018
  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

    28 september 2018
  • Kipdij saté met pindasaus

    7 september 2018
  • Caesar Salade met zonnebloempitten

    29 mei 2018

Noten paspoort

Noten paspoort

Cashewnoten

Herkomst: Brazilië
Smaak: Zoetachtige smaak
Toepassing: Cashewnoten worden vaak verwerkt in wokgerechten.

Meer over Cashewnoten

Facebook

Aanmelden nieuwsbrief

  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Footer Logo

© Copyright 2024 - All Rights Reserved Verse Klassenoten
Scottweg 47, 4462 GS Goes | +31(0)113 36 20 30 | info@klassenoten.nl


Back To Top