Ingrediënten voor 4 personen
- 900 g geschilde pompoen, in parten
- 150 g fetakaas, verkruimeld
- 1 zakje slamelange
- 1 teen knoflook, fijngehakt
- 1 el balsamicoazijn
- 1 tl gedroogde oregano
- 1 el vloeibare honing
- 3 el Iliada Extra Vierge olijfolie
- Een handje amandelen
Bereiding
- Verwarm de oven op 180° C boven-/onderwarmte.
- Besprenkel de parten pompoen met extra vierge olijfolie en bestrooi met zout en peper naar smaak.
- Rooster de partjes ca. 20 minuten in de oven. Laat afkoelen naar kamertemperatuur.
- Rooster de amandelen in de koekenpan.
- Meng ondertussen in een grote kom de balsamico, extra vierge olijfolie, knoflook, honing en fetakaas. Leg de parten pompoen op de slamelange en verspreid de dressing er overheen.
- Bestrooi met een beetje oregano en de geroosterd amandelen.