Voorbereiding: ca. 10 min.
Bereiding: ca. 5 min
Ingrediënten Oven camembert
1 camembert
50 gram pistachenootjes zonder dop
1 eetlepel cranberry honing (Traay)
Zout
Peper
Rozemarijn
Thijm
Ingrediënten borrelplank
1 stuk brie
1 puntje port salut
Kruidenkaasje
Parmaham
Pancetta
Droge worst
Augurkjes
Zongedroogde tomaten
Kalamata olijven
Augurk
Cherry tomaatjes
Gemengde notenmix
Bereiding camembert
- Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius hetelucht
- Snij de bovenzijde van de camembert eraf en leg de takjes tijm en rozemarijn, zout en peper in de kaas en leg de bovenkant er weer op.
- Doe de camembert in een oven schaal en bak ongeveer 20 minuten in de oven.
- Maal ondertussen de pistache fijn in een keukenmachine zodat er een grove crumble ontstaat.
- Haal de camembert uit de oven, besprenkel met de cranberryhoning van Traay en verdeel de pistache crumble over de kaas.
Bereiding borrelplank
- Zet de camembert in het midden van de plank en verdeel de andere kazen en vleeswaren over de plank.
- Leg op verschillende plaatsen tussen de plank de augurken, olijven en tomaten en strooi wat gemengde noten (walnoten, hazelnoten en pecannoten) over de plank.
- Serveer de borrelplank met wat vers brood en toastjes.
Summary
Recipe Name
Kaasplank
Published On
Preparation Time
Cook Time