• Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller
  • Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller

verseklassenoten.nl

WalnootEetmomentenReceptenLunch

Brood met geitenkaas, walnoten, honing en oregano

13 september 2016
Brood met geitenkaas, walnoten, honing en oregano

Ingrediënten voor 3 ruim boterhammen

  • ca. 10 walnoten, gebroken
  • 3 plakken brood
  • 40 g rucola
  • 200 g zachte geitenkaas
  • 1 el oreganoblaadjes
  • 1 el honing
  • Vers gemalen peper en zeezout

Bereidingswijze

Beleg de 3 plakken brood met de rucolamix. Verdeel hierover de zachte geitenkaas en strooi de walnoten en de oregano hierover. Giet de honing erover en breng het op smaak met vers gemalen peper en zeezout.

Tip: gebruik dit beleg ook eens op een eigen gemaakt notenbrood.

Brood met geitenkaas, walnoten, honing en oregano was last modified: mei 9th, 2018 by admin
vorige blogpost
Snackplank met noten
volgende blogpost
Granola met noten en zaden

Misschien ook iets voor u

Baghlava met amandelen en pistachenoten

Borani-e bademjan met walnoten (dip van aubergine en yoghurt)

Geitenkaas bladerdeeg hapjes met walnoot en honing

Aziatische salade met geroosterde sesamzaadjes

Rauwkostsalade met witte kool en pecannoten

Appeltaart zonder taart

Appeltaart zonder taart maar wel met noten

Cantharellentaartje met cranberries en brie

Cantharellentaartje met pecannoten, cranberries en brie

Havermout ontbijt

Havermout ontbijt met walnoten en pecannoten

Yoghurt ontbijt

Yoghurt ontbijt met pecannoten

Perzik van de BBQ met pistachenoten

Blog Categoriën

  • Pompoenpitten
  • Blauwe rozijnen
  • Bewust
  • Walnoot
  • Pistachenoot
  • Cashewnoten
  • Pinda's
  • Macadamia noten
  • Cranberry's
  • Pijnboompitten
  • Paranoten
  • Amandelen
  • Hazelnoten
  • Pecannoten
  • Zonnebloempitten
  • Eetmomenten
    • Ontbijt
    • 11-uurtje
    • Lunch
    • 4-uurtje
    • Diner
    • 21-uurtje
  • Recepten
    • Hapjes
    • Vegan
    • Snack
    • Salade
    • Taarten
  • Evenementen
  • Uitgelicht

Assortiment

foodnoot_assortiment2zoet
foodnoot_assortiment2naturel
foodnoot_assortiment2gezouten
foodnoot_assortiment2ongezouten
foodnoot_assortiment2raw
foodnoot_assortiment2rijst

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

    10 oktober 2018
  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

    28 september 2018
  • Kipdij saté met pindasaus

    7 september 2018
  • Caesar Salade met zonnebloempitten

    29 mei 2018

Noten paspoort

Noten paspoort

Cashewnoten

Herkomst: Brazilië
Smaak: Zoetachtige smaak
Toepassing: Cashewnoten worden vaak verwerkt in wokgerechten.

Meer over Cashewnoten

Facebook

Aanmelden nieuwsbrief

  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Footer Logo

© Copyright 2024 - All Rights Reserved Verse Klassenoten
Scottweg 47, 4462 GS Goes | +31(0)113 36 20 30 | info@klassenoten.nl


Back To Top