• Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller
  • Home
  • lekker! assortiment
    • Pick & Mix
    • Snacklijn zoet
    • Snacklijn naturel
    • Snacklijn gezouten
    • Snacklijn ongezouten
    • Raw
    • Rijst
  • Nieuwe producten
    • Duurzame Cashews
    • Chunky Chocolade en Noten Mixen
  • Noten paspoorten
  • Over ons
    • Privacy statement
  • Reseller

verseklassenoten.nl

PecannotenWalnootHazelnotenHapjesEetmomentenReceptenSnack4-uurtje21-uurtje

Borrelplank met Camembert uit de oven met pistache en honing

15 augustus 2017

Voorbereiding: ca. 10 min.
Bereiding: ca. 5 min

Ingrediënten Oven camembert

1 camembert

50 gram pistachenootjes zonder dop

1 eetlepel cranberry honing (Traay)

Zout

Peper

Rozemarijn

Thijm

Ingrediënten borrelplank

1 stuk brie

1 puntje port salut

Kruidenkaasje

Parmaham

Pancetta

Droge worst

Augurkjes

Zongedroogde tomaten

Kalamata olijven

Augurk

Cherry tomaatjes

Gemengde notenmix

 

Bereiding camembert

  • Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius hetelucht
  • Snij de bovenzijde van de camembert eraf en leg de takjes tijm en rozemarijn, zout en peper in de kaas en leg de bovenkant er weer op.
  • Doe de camembert in een oven schaal en bak ongeveer 20 minuten in de oven.
  • Maal ondertussen de pistache fijn in een keukenmachine zodat er een grove crumble ontstaat.
  • Haal de camembert uit de oven, besprenkel met de cranberryhoning van Traay en verdeel de pistache crumble over de kaas.

 

Bereiding borrelplank

  • Zet de camembert in het midden van de plank en verdeel de andere kazen en vleeswaren over de plank.
  • Leg op verschillende plaatsen tussen de plank de augurken, olijven en tomaten en strooi wat gemengde noten (walnoten, hazelnoten en pecannoten) over de plank.
  • Serveer de borrelplank met wat vers brood en toastjes.
Borrelplank met Camembert uit de oven met pistache en honing was last modified: september 7th, 2018 by admin
Summary
Recipe Name
Kaasplank
Published On
2017-08-15
Preparation Time
10 min.
Cook Time
5 min.
borrelplankkaasnotengedroogde hamborrelnootjezongedroogde tomaatborrel
vorige blogpost
Perzik van de BBQ met pistachenoten
volgende blogpost
Mexicaanse koolsla met hazelnoten

Misschien ook iets voor u

Roodlof salade met pompoenpitten

Hertenlende met paddenstoelen, parmaham, pacannoten en cranberries

Hertenlende met paddenstoelen, parmaham, pacannoten en cranberries

Havermout ontbijt

Havermout ontbijt met walnoten en pecannoten

Appeltaart zonder taart

Appeltaart zonder taart maar wel met noten

Plaattaart met abrikozen en noten

Plaatcake met abrikozen en noten

Gado Gado met pinda’s

Perenplaattaart met hazelnootpasta

Perenplaattaart met hazelnootpasta

Menu vol noten

Notensnack

Stamppot spruiten met noten en spek

Stamppot met spruiten, noten en spek

Pindasoep

Pindasoep

Blog Categoriën

  • Pompoenpitten
  • Blauwe rozijnen
  • Bewust
  • Walnoot
  • Pistachenoot
  • Cashewnoten
  • Pinda's
  • Macadamia noten
  • Cranberry's
  • Pijnboompitten
  • Paranoten
  • Amandelen
  • Hazelnoten
  • Pecannoten
  • Zonnebloempitten
  • Eetmomenten
    • Ontbijt
    • 11-uurtje
    • Lunch
    • 4-uurtje
    • Diner
    • 21-uurtje
  • Recepten
    • Hapjes
    • Vegan
    • Snack
    • Salade
    • Taarten
  • Evenementen
  • Uitgelicht

Assortiment

foodnoot_assortiment2zoet
foodnoot_assortiment2naturel
foodnoot_assortiment2gezouten
foodnoot_assortiment2ongezouten
foodnoot_assortiment2raw
foodnoot_assortiment2rijst

Laatste recepten

  • Sticky toffee cake met dadels en likeur 43

    10 oktober 2018
  • Appel/abrikozen taart met hazelnootcrumble

    28 september 2018
  • Kipdij saté met pindasaus

    7 september 2018
  • Caesar Salade met zonnebloempitten

    29 mei 2018

Noten paspoort

Noten paspoort

Cashewnoten

Herkomst: Brazilië
Smaak: Zoetachtige smaak
Toepassing: Cashewnoten worden vaak verwerkt in wokgerechten.

Meer over Cashewnoten

Facebook

Aanmelden nieuwsbrief

  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Footer Logo

© Copyright 2024 - All Rights Reserved Verse Klassenoten
Scottweg 47, 4462 GS Goes | +31(0)113 36 20 30 | info@klassenoten.nl


Back To Top